marți, 18 iunie 2013

Nimeni nu ne aparține, și nu ne datorează nimic…

Oamenii la fel ca şi păsările cerului, au nevoie de libertate.
Fiecare dintre noi știm și simțim că Totul este trecător… Doar Sufletul, Spiritul, Esența noastră ESTE pentru Infinit… Natura lucrurilor este trecătoare… Așa le-am creat, pentru a le experimenta și a le elibera cu ușurință, pentru a face loc “Noului” în viața noastră.

Nu întâmplător oamenii vin și ies din viețile noastre… Nimeni nu ne aparține, și nu ne datorează nimic… Este timpul să învățăm să “atingem” persoanele din viața noastră, nu să le “agățăm” pentru propriile “nevoi”.

De asemenea, conștientizăm că există în jurul nostru persoane care se victimizează, plasându-și responsabilitățile în exterior, doar “cer” și “fură” din energia noastră... Din obișnuință, milă, desconsiderare, sau din lipsa curajului de a spune “nu” fără să ne simțim vinovați,  le permitem să continue acest “joc” al neputinței. Eliberându-i, cu multă compasiune și iubire, le putem oferi propiul lor spațiu, în care, chiar dacă va fi greu la început, cu siguranță vor învăța să revină la Esența și Sufletul lor …

A elibera este cel mai minunat dar pe care ni-l putem face nouă, în primul rând, apoi celorlalți… Este timpul să avem curajul de a da drumul persoanelor, relațiilor, situaților, lucrurilor care cer să fie eliberate  și să mergem mai departe, fără regrete, fără tristeți… Să ieșim fără teamă din orice relație (de iubire, prietenie, colegialitate) care nu mai este potrivită pentru noi. Nu suntem obligați să le continuăm, avem liberul arbitru de a le elibera.

Să avem încredere că, prin sincronizare, Universul va aduce în viețile noastre persoanele și lucrurile potrivite nouă.

În fiecare clipă evoluăm… La fel și relațiile noastre…. 
Atunci când trăim în suveranitate, nu avem “nevoie” de alte persoane pentru a ne simți împliniți. Alegem să ne simțim liberi din toate punctele de vedere, și să oferim libertate, la rândul nostru… Devenim întregi, împliniți, echilibrați cu noi înșine, și interacționăm cu ceilalți din alegere, prin bucuria Inimii.

Dacă în trecut obișnuiam să rămânem “agățați”, Aici și Acum doar “atingem”…
Cel mai frumos mod de iubire este de a oferi libertate,  înseamnă Libertate în exprimarea aspectelor și experiențelor noastre, fără vinovăție, fără subestimare, cu multă încredere și curaj. Înseamnă să fim noi, în transparența și autenticitatea noastră, în întreaga Măreție…
 
sursa internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...