luni, 4 iunie 2012

Rugăciune de MULŢUMIRE către SFÂNTA TREIME




Unim trei degete, ne facem Sfânta Cruce şi rostim: În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin. 

Aşa (ar trebui să) ne începem, să ne continuăm şi să ne sfârşim ziua. 

Suntem botezaţi, participăm la slujbe, suntem cununati şi înmormântaţi în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh. 

Întreaga noastră fiinţă este închinată Sfintei Treimi. Tot ceeea ce facem, săvârşim în numele Sfintei Treimi. Cum spunea părintele Stăniloae, viaţa noastră este plină de Treime. 

Şi, atunci, cum putem să avem dubii, referitor la existenţa Sfintei Treimi? 

De ce ne este mai uşor să credem că există imprimante trei în unu (cu xerox şi scanner), ness trei în unu, oferte trei în unu – dar punem la îndoială existenţa lui Dumnezeu – Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh? Cum putem crede doar în ceea ce vedem, fără să credem în ceea ce trăim?… 

Am văzut Lumina cea adevărată, am primit Duhul cel ceresc; am aflat credinţa cea adevărată, nedespărţitei Sfintei Treimi închinându-ne, că Aceasta ne-a mântuit pe noi! 

(fragment din Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur) 

Rugăciune de MULŢUMIRE către SFÂNTA TREIME 

MULŢUMESC , SFÂNTA TREIME, că în fiecare clipă a vieţii mele şi în fiecare zi tu îţi ţii deschise aripile tale asupra mea şi îmi luminezi sufletul cu Lumina ta Sfântăfără ca umbrele întunericului să mă poată împrejmui. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME că Tu eşti scutul meu Divin şi puterea mea. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME că Lumina ta este scut şi pavăză împotriva tuturor furtunilor care vin din interiorul sau din exteriorul sufletului meu. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME că Tu eşti eliberatorul lui Dumnezeu, adăpostul şi sanctuarul meu, ajutorul atotprezent în timpuri de nevoie. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că , cu ajutorul tău nemijlocit, binecuvântez numele Lui Dumnezeu veşnic şi mă închin Lui întotdeauna. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că îmi deschid inima cu milostivenie şi îi iubesc pe toţi astfel încât toate rugăciunile mele şi gândurile şi faptele mele poartăpecetea de milostivire a lui Dumnezeu. 

Îţi mulţumesc pentru darul de Lumină extraordinar, care îmi releveaza maiestatea vieţii şi îmi descoperă, în acelaşi timp, şi ceea ce se găseşte în sufletul meu. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că Frumuseţea Iubirii tale Divine îmi încălzeşte inima mea, şi pentru că Voia Lui Dumnezeu se împlineşte în viaţa mea, în fiecarenanosecundă a vieţii mele, acum , aici şi de-acum şi pururea şi-n vecii vecilor, amin, precum în CER aşa şi pe Pământ, precum în suflet, la nivel de Sine, Spirit aşa şiîn Trup şi în Plan Material, precum în Vibraţiile Nemateriale aşa şi în Materie. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că cu tine alături toate temerile mele dispar, indiferent de ceea ce se petrece în jurul meu, pentru că ştiu că TOT CEEA CE PRIMESC este de la DUMNEZEU spre BINELE meu Suprem , acum , aici, în fiecare nanosecundă a vieţii mele, şi de-acum şi pururea şi-n vecii vecilor, amin, precum în CER aşa şi pePământ, precum în suflet, la nivel de Sine, Spirit aşa şi în Trup şi în Plan Material, precum în Vibraţiile nemateriale aşa şi în Materie. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că inima mea te simte lângă ea şi credinţa mea în Dumnezeu creşte şi mă ajută să văd Divina atotputernicie a Luminii, care mă susţine. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că merg prin viaţă, în mijlocul furtunilor sau al curcubeelor, cu un strigat de bucurie, cântând în inima cântul de milostivire a Lui Dumnezeu. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că glasul meu şi sufletul meu şi întreaga mea Fiinţă cântă cântul meu de iubire Divină. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că simt şi merg pe CALEA MEA DESCHISĂ CĂTRE LUMINĂ, fără a exista piedici, pentru că Tu cu mine eşti şi Sfânta Treime mă ţine în braţe. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că sufletul meu se bucură de prezenţa îngerilor şi aici, pe Pământ, că am susţinerea perfectă din partea Sfintei Treimi, a Cerului , a Tuturor Sfinţilor, a tuturor Cetelor de Îngeri, a tuturor Fiinţelor , a Bătrânilor, a tuturor Maeştrilor spirituali din tot ce-i creat de Dumnezeu, a tuturor sufletelor cu trup şi fără de trup din Creaţia divină , în tot ce întreprind mereu, în fiecare clipă ! 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că faci posibil şi împlineşti tot ce pare imposibil, spre BINELE meu Suprem , în deplină armonie cu Planul Divin ce-mi guverneazăFiinţa, acum , aici, în fiecare nanosecundă a vieţii mele, şi de-acum şi pururea şi-n vecii vecilor, amin, precum în CER aşa şi pe Pământ, precum în suflet, la nivel deSine, Spirit aşa şi în Trup şi în Plan Material, precum în Vibraţiile Nemateriale aşa şi în Materie. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că întăreşti gândurile mele, simţirile şi trăirile, cu viziuni de Divină energie pozitivă, că-mi deschizi Sufletul către LUMINA INFINITĂDIVINĂ, SURSA IUBIRII, ADEVĂRULUI , VIEŢII ŞI A CUNOAŞTERII INFINTE . 


Mulţumesc, SFÂNTĂ TREIME pentru creşterea în lumină din viaţa mea. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că, cu ajutorul tău nemijlocit, AM TOTALĂ ÎNCREDERE în mine, în viziunile şi visele mele. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că, cu ajutorul tău nemijlocit, îmi manifest înţelepciunea Iubirii Divine şi manifest miracole vindecătoare şi transformatoare Divine înviaţa mea şi a celor din jurul meu, a tuturor sufletelor cu trup şi fără de trup trimise în calea mea de către Dumnezeu, în ordinea, echilibrul şi armonia stabilite de EL, pentru a le ajută şi pentru a mă ajuta. 

MULŢUMESC , SFÂNTĂ TREIME pentru că înţeleg , simt, ştiu că, atunci când sunt Una cu Dumnezeu, orice este posibil. 

O, Lumină pură a Dumnezeului nostru, TATĂ CERESC AL CELOR CREATE ŞI NECREATE, îţi mulţumesc pentru că eşti îngerul meu păzitor! 

Amin! ♥♥♥ 

Mulţumiri autorului necunoscut
sursa: email

3 comentarii:

  1. Adrian si dorina mulțumiri frumoasa rugaciune amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Sufletul meu a vibrat mai mult decât oricând la citirea acestor cuvinte ,parca îmi aparțin , asta gândeam și eu fără a reuși sa le scriu .Mulțumesc autorului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru rugăciune domnul sa te binecuvânteze amin amin amin

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...