joi, 13 iunie 2013

Hristos S-a Înălțat!


M-a întrebat cineva de unde știu că Dumnezeu există cu adevărat, cât timp nu l-am văzut niciodată și cât timp nu există dovezi concrete ale existenței sale.
Cred că numai cine nu vrea nu îl vede pe Dumnezeu, fiindcă eu îl văd în fiecare minune care îmi bucură inima, îl văd în fiecare lucru frumos și îl văd în oamenii buni.
Nici iubirea nu se poate vedea cu ochiul liber, nu-i așa? Și totuși o simțim și suntem dependenți de ea. Avem în noi atâta iubire, încât nu am reuși să o epuizăm nici după sute de vieți! La fel este și cu Dumnezeu: chiar dacă nu îl putem vedea (la fel cum vedem oamenii), Îl simțim și suntem dependenți de El. Îl simțim atunci când sufletele noastre sunt pline de pace, atunci când suntem fericiți, atunci când plângem de bucurie, de tristețe sau de dor, atunci când sufletele noastre simt nevoia să se dăruiască, să împartă, să fie aproape de oameni, să fie înțelese, acceptate, iertate, iubite... Îl simțim atunci când, în ciuda tuturor deziluziilor, reușim încă să credem în bine, în frumos și în visurile noastre.
Dovezile că Dumnezeu există sunt tot ceea ce pot cuprinde ochii și sufletele noastre. Trebuie doar să învățăm să Îl cunoaștem, să ne deschidem sufletele pentru a-L primi în ele... la fel cum primim și iubirea... fiindcă Dumnezeu este Iubire!

Vă doresc o zi de Sărbătoare frumoasă, plină de pace și de iubire! 

de Irina Binder 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...