luni, 29 octombrie 2012

DUMNEZEU ESTE UNIC

Am reactualizat această postare pentru o mai bună înţelegere a viziunii mele despre toate căile spirituale şi pentru a NU mai exista divergenţe între "aşa zisele opinii" pe care le am şi ale voastre , dragii mei cititori!
Şi pentru tine, dragul meu Gabriel, cu privire la articolul Paralele - între CREŞTINISM ŞI BUDHISM .http://www.iubiresilumina.com/2012/10/paralele-intre-crestinism-budhism.html
Cu iubire şi lumină ,
Daniela


DUMNEZEU ESTE UNIC, ne iubeste pe toti la fel, INDIFERENT de religie, rasa, credinta, nationalitate, sex, mama , tata....

DUMNEZEU ne IUBESTE ATAT DE MULT incat plange atunci cand vede atata ura si lipsa de toleranta intre sufletele care traiesc pe pamant.

Dumnezeu nu vrea nebuni spirituali, habotnici INCARCERATI IN DOGME, vrea OAMENI FERICITI CARE SA FIE IUBIRE , LUMINA, PACE SI SPERANTA PENTRU CEI CARE au nevoie de speranta., care sa-si invete pruncii CE inseamna ADEVARATA IUBIRE.

IUBIREA trebuie propovaduita...

Religiile sunt doar CAI (rute) de EVOLUTIE SPIRITUALA...

FIECARE SUFLET ARE CALEA LUI....

Suntem UNICI in felul nostru , nu rezonam toti cu aceleasi lucruri , este firesc sa fie asa.

Impartim cu totii ACELASI CER, ACELASI SOARE, ACEEASI LUNA, ACELASI AER.

Important este ca toate caile duc in acelasi loc, la DUMNEZEU .

NU conteaza CE CALE ALEGI... O religie sau un alt mod de evolutie spirituala.

NU CONTEAZA ca esti crestin ,ortodox, catolic, budist, reformat, taoist, hindus, protestant etc....

NU CONTEAZA ce religie esti , CE CULTURA AI, ce scoli ai urmat, ce stele porti pe umar, cate masini si cate ghiuluri ai, TREBUIE DOAR SA FII IUBIREA, ADEVARUL , TOLERANTA ... PACEA , ARMONIA, ZAMBETUL, COMPASIUNEA, FRUMOSUL, RESPECTUL, INTRAJUTORAREA, BUCURIA SI TOT CE-I FRUMOS SI BUN IN UNIVERSUL ASTA. ...adica trebuie sa alegi sa fii exact ca DUMNEZEU in LUMINA Sa.

Pentru ca TU, OMULE , esti creatia LUI , copilul LUI si trebuie sa semeni cu EL.

Indiferent de ce religie esti , FII TOLERANT cu toti cei care au alta credinta decat a ta , bucura-te cand ii vezi , indiferent de religia lor, CA SUNT APROAPE DE DUMNEZEU si le infloreste IUBIREA in suflete !

Bucura-te cu ei, plangi si razi cu ei, SUNT MINUNATI !

SUNT SUFLETE CREATE DE DUMNEZEUL NOSTRU UNIC !

Indiferent de religia in care ati fost crescuti, cititi, informati-va, NU va lasati incarcerati de dogme...LUATI NUMAI CE ESTE BUN DIN TOT..... din toate religiile, luati ce este FRUMOS SI BUN , luati numai ceea ce va ajuta sa va impliniti spiritual , ceea ce va mangaie sufletele, ceea ce va aduce bucurie pe chipurile voastre frumoase.

Lasati razboaiele, lasati sabiile, lasati critica si injuriile, renuntati la judecata sufletelor care sunt OGLINZILE VOASTRE si care va ajuta in evolutia voastra spirituala...

FITI IUBIRE.
Daca vreti sa apartineti unei religii, apoi ACCEPTATI IUBIREA ca SINGURA RELIGIE care aduce impreuna TOATE SUFLETELE FIINTELOR de pe acesta Planeta.

TOTI MARII INTELEPTI AI LUMII , INDIFERENT DE CREDINTA SI RELIGIA LOR, STIU CA TOATE SUFLETELE AJUNG LA TATAL PRIN MAICA SI PRIN IISUS HRISTOS.

de Andreea Cretu

9 comentarii:

  1. Foarte mare adevăr, și l-am spus și eu de atâtea ori! Religiile sunt doar căi, dar oamenii au ajuns să absolutizeze atât de mult căile, încât uneori uită unde trebuie să ajungă. Dacă nu ești pe calea care trebuie, ești străin și suspect.:)
    Și totuși, marii mistici ai tuturor religiilor au înțeles acest adevăr fundamental. Mie mi=a plăcut mult un discurs al lui Dalai-Lama, în care spunea cam același lucru. Și de curând, l-am auzit și de la un preot catolic.
    Oamenii încep să se trezească! Greu, dar încep...

    Foarte frumos și complet text! Regret doar că timpul meu este atât de limitat, și nu reușesc să ajung mai des pe aici.
    O zi cu lumină!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este.Un blog plin de lumina.Finalul articolului este putin contradictoriu...daca nu conteaza carei religii apartinem, atuci cele trei figuri enumerate in final :"TOTI MARII INTELEPTI AI LUMII , INDIFERENT DE CREDINTA SI RELIGIA LOR, STIU CA TOATE SUFLETELE AJUNG LA TATAL PRIN MAICA SI PRIN IISUS HRISTOS."??????
    Este un articol minunat, totusi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine punctat Florina : Dalai Lama a fost de acord cu acest adevar, intrebat fiind care este cea mai buna religie , a spus ca cea mai buna religie este cea care te apropie de Dumnezeu... este cea care face din tine, o persoana mai buna.
    DUMNEZEU este Izvorul Vietii, al Luminii si al Bucuriei pentru Intregul Univers indiferent de religie .

    Multumesc Anne , lumina este in noi toti , trebuie doar sa o constientizam .
    Intr-adevar , finalul articolului este contradictoriu , explicatia ar fi doar una , autoarea lui fiind de religie crestin ortodoxa.

    Cu Iubire si Lumina ,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc pt dedicatie!
    Singurul lucru care ni se cere este sa fim activi, sa fortam propriile limitari si sa aducem Lumina si Caldura in jurul nostru. Cu orice posibilitate de care dispunem, data sau nu de religia preferata.
    Multumesc si pt ritmul sustinut al postarilor!
    gabriel

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi tu Gabriel , mai am si marele avantaj si nu intamplator ...cred ,sa fiu in fata calculatorului si printre cifre contabile, sa ma pot ocupa si de latura spirituala .Si ce frumos se pot imbina :x, chiar de e greu sa dai crezare , nu ??

    RăspundețiȘtergere
  6. ..se spune in ZEN (uff, alta religie?!?)ca toate caile spirituale consacrate te duc pana intr-un punct, dupa care ..te descurci "pe cont propriu" (pt ca nu mai exista .."explicatii" si nici nu este lafel pt toata lumea )
    ...deci "ce ne facem"? :-)
    gabriel

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu sa-ti raspund la aceasta intrebare Gabriel , cine stie poate ceilalti cititori ai acestui blog vor putea da e explicatie , nu neaparat stiintifica , macar simpla ,cum gandesc ei si ce ne vom face cand vom ajunge in acel punct... UNIC dealtfel pentru fiecare.

    Astept comentariile voastre .
    Cu drag , Daniela

    RăspundețiȘtergere
  8. Daniela, ceea ce am vrut a spune este ca de la un anumit punct incepe "aventura spirituala" in care nu mai esti apartinator al unui "-ism".
    Intrebarea mea este o gluma pt ca -in cazul meu- mai este f mult pana acolo. Deci raman in -ism-ul traditional. :-(

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate sau mai bine zis acum din fericire pentru mine , am depasit acel punct despre care vorbesti Gabriel , chiar NU mai apartin nici unui curent spiritual si tocmai acum pot sa spun cu mana pe inima ca am redevenit EU cea care trebuie sa fiu cu mine in mine cu tot ceea ce m-a inzestrat Bunul Dumnezeu (caci sunt crestin -ortodoxa) si a ramas singura mea cale .
    In rest , fiecare va ajunge mai devreme sau mai tarziu , mai "simplu" sau mai anevoios in acel punct .Si DA , acum constientizez intrebarea ta de dimineata , aceea ...cum vom sti sa ne descurcam pe cont propriu ?
    Ei bine , din acel moment va incepe adevarata aventura a vietii ,punand in aplicare lectiile invatate de pana atunci .

    Eu nu pot decat sa va urez drum bun si intr-o zi ne vom intalni cu totii , garantat !

    Cu iubire si lumina ,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...