marți, 23 octombrie 2012

Atelierul planului divin


Sa fii in prezent si sa lucrezi conform planului divin. Sa fii conlucrator cu Dumezeu la planul Sau. Cum? De ce in prezent? Inchipuiti-va un atelier unde se fabrica partile unei capodopere de catre multi lucratori, in mijlocul lor este maestrul participand si el, e mare forfota si se aude : “ tu mergi acolo si faci aia..tu mergi dincolo si slefuiesti …tu te apuci de asamblare ….tu finisezi aripile “ fiecare cu partea lui de lucru, planul se deruleaza in timp real…..insa tu stai in afara usii, apoi te hoatarsti sa intri, in acel moment ti se si incredinteaza sarcinile. Pana ce nu intri pe usa , te plimbi pe afara, nu participi la planul maestrului, nu conlucrezi. Te plimbi. Unii sunt in plimbare in visele trecutului, altii se plimba in visele viitorului, altii in visele voii si dorintelor proprii, construiesc altceva decat ceea ce lucreaza maestrul. Dar Viata se intampla doar in atelierul maestrului .
Cu MAESTRUL DUMNEZEU nu poti conlucra in trecut , nu poti conlucra in viitor, nu poti conlucra intr-un vis….cu Dumnezeu poti conlucra doar in prezent, in acum. Cu toate ca nu toti cei care reusesc sa fie si sunt in Acum lucreaza la planul divin, toti cei are lucreaza la planul divin sunt implicit in prezent, adica daca faci voia Lui Dumnezeu sigur esti si in prezent , In fluxul vietii.

A participa activ la planul divin presupune sa te raportezi mereu la Dumnezeu. Nu te mai raportezi nici la dorintele tale, nici la visele tale, nici la voia ta, incepi prin a te raporta la Dumnezeu, si efectiv gandesti in felul urmator :
am intalnit o persoana ..…e in planul divin ptr mine sa relationam?? –nu, atunci nu conteaza;
s-a intamplat ceva …. e in planul divin ptr mine ,sa ma ocup de asta? – nu, atunci nu conteaza;
am fost chemat intr-un loc…e in planul divin ptr mine sa ma duc?- nu, atunci nu ma duc;
se desfasoara un eveniment…ma duc? … o carte..o citesc? ....e o casa, e ptr mine?...e un barbat…e ptr mine?...e un demers, un proiect,particip? e ptr mine? Daca NU ATUNCI NU CONTEAZA! ….si nu ma implic.

Sa participi activ la planul divin in desfasurare mereu in prezent, inseamna sa iti verifici actiunile dorintele, intentiile cu realitatea care conteaza , adica sa te asiguri ca ele sunt in conformitate cu Voia Lui Dumnezeu ptr tine. Daca nu procedezi astfel ,cum zicea o persoana draga mie, nu faci altceva decat sa construiesti universuri in afara Lui, iar esecul e programat.

Mai e un aspect aici. Toti cei care fac Voia Lui , si lucreaza conform planului divin, sunt in atelier, iar daca nu intri pe usa, nu ai cum sa ii intalnesti. Adica nu ii intalnesti si nu rezonezi cu cei care sunt in prezent si lucreaza Voia lui Dumnezeu daca tu nu ai intrat in Voia lui Dumnezeu , si nu lucrezi la planul Sau in prezent. Ii intalnesti pe cei in afara usii, pe cei care sunt in universuri paralele ca si tine. Pe cei dinauntru nu ii intalnesti, nu vor putea intra in viata ta si nici tu in al lor, pentru ca va desparte acea usa a atelierului, dincolo de care se intampla viata in timp real. Sa fii inscris in cartea Vietii = sa lucrezi cu Dumnezeu la planul Sau in prezent in timp real, sa fii in fluxul Vietii.

sursa facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...