duminică, 14 octombrie 2012

Scurtă rugăciune pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă


http://www.iubiresilumina.com/2012/10/scurta-rugaciune-pentru-noi-insine-si.html


Doamne, Tu cunoști pricina îngrijorărilor mele, ia-mă în palma Ta și păzește-mă. Fii cu mine în fiecare clipă și nu mă lăsa să alunec sau să mă poticnesc. Ție îți încredințez viața mea și ființa mea, sufletul meu și tot ce am. Ai grijă de ele și folosește-le după cum vrei Tu.

Ție ți-i încredințez și pe toți cei pe care îi iubesc, ocrotește-i cu mila Ta și nu-l lăsa pe niciunul dintre ei să se piardă. Iartă-ne când greșim iar atunci când rătăcim pe cărări străine, ia-ne de mână și adu-ne cu blândețe acasă.

Îndreaptă răul pe care l-am făcut și folosește rănile noastre spre zidirea și vindecarea noastră și a altora. Rămâi cu noi până la sfârșit și dă sens vieții noastre, pentru ca și noi să rămânem în Tine și să gustăm pacea și biruința deplină în Împărăția Ta.

Amin!

Un comentariu:

  1. Frumoasa si folosiroare rugaciune ,multumim celor care s-au ingrijiit pentru ca oricine sa se poata bucura de ea rugindu-se,multumim ingerilor care ne pazesc si se ingrijesc de noi ,multumim si binecuvintam pe Dumnezeu si-l preaslavim in veci ,in numele lui Iisus Hrisos Amin

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...