sâmbătă, 20 octombrie 2012

Detaseaza-te!


Fiecare pas este un SUCCES si totul se intampla asa cum se intampla pentru evolutia ta, pentru binele tau cel mai mare!

« Viata poate fi traita intr-o maniera frumoasa, poate fi savurata ca o calatorie, nu ca o cursa disperata catre destinatia finala » Louise L. Hay


Bine te-am regasit, om frumos !
 
Astazi, vreau sa-ti transmit cu iubire urmatorul mesaj si anume : daca tu ti-ai descoperit pasiunea sau visul inimii tale si deja ai parcurs pasi catre indeplinirea acestuia, dar totusi se pare ca intampini anumite blocaje sau rezistente, atunci poate ca este cazul sa te opresti putin, sa inveti sa te relaxezi , sa iti iei cateva momente de liniste in care sa constientizezi ce convingeri sau credinte limitative porti in interiorul tau si te impiedica sa ai claritate cu privire la solutiile potrivite, sa inveti sa respiri profund si foarte important si necesar este sa te detasezi de orice rezultat !

Aplica cu incredere si curaj orice metoda, strategie si fa orice actiune care tine de tine si care stii si simti ca te pot ajuta, dar aminteste-ti ca orice pas oricat de mic ar parea este un succes si orice se intampla este numai spre binele tau! Renunta la a te mai ingrijora si grabi , unde fugi ? Totul se petrece in : aici si acum si fii constient ca daca lucrurile trebuiau sa fie intr-un anume fel, erau deja!

De-a lungul timpului, am auzit si observat, deseori mesaje de genul « ca trebuie sa incepi de jos ca sa reusesti, ca este greu sa-ti indeplinesti pasiunile si visele, ca daca VREI SA AI SUCCES, trebuie si trebuie si trebuie…. » si multe altele, insa dupa toate experientele mele din ultima vreme cred ca toate acestea sunt doar niste idei si convingeri care te limiteaza, care mai mult iti ingreuneaza drumul catre viata minunata pe care o meriti cu adevarat sa o traiesti.

Dincolo de toate, eu am convingerea ca viata inseamna mult mai mult de atat, ca totul are legatura cu ceva care se petrece la un nivel mult mai Inalt decat putem percepe noi, prin mintea noastra si nu exista nici o indoiala ca totul se petrece doar in modul cel mai perfect posibil !

Asadar, astazi indraznesc aici sa-ti transmit ca numai prin dragoste poti descoperi Adevarul si poti avea claritate cu privire la viata ta , iar eu, una, aleg de acum incolo sa cred in asta !

Si profit de aceasta oportunitate pentru a-ti recomanda ca pe langa tot ce tu ai de facut in viata de zi cu zi, alege sa-ti iei cateva momente de liniste, in care sa-ti amintesti de Sufletul tau, in care sa-ti amintesti ca dincolo de toate, dragostea este si ramane raspunsul tuturor intrebarilor si provocarilor din viata ta si in aceste momente sa descoperi si sa te deschizi catre aceasta dragoste care se afla deja in tine, iar odata cu dragostea toate celelalte aspecte ale vietii tale se vor vindeca cu siguranta de la sine, la momentul potrivit si in modul perfect.
 

Cere Iubirii claritate si ghidare in orice situatie, ai putea chiar sa te intrebi ce ar face ea in locul tau, bucura-te de fiecare pas al calatoriei tale prin viata, renunta la orice fel de asteptare, teama, ingrijorare, masca si atasament, detaseaza-te de orice rezultat si imagine, aminteste-ti ca succestul esti tu , succesul reprezinta o stare de a fi la fel ca fericirea, aminteste-ti ca orice provocare vine si cu o solutie, lasa orice parere exterioara la o parte, fii si ramai intotdeauna sincer cu tine, fii autentic, mergi inainte cu certitudinea ca viata te iubeste si are grija de tine !

Esti un suflet minunat, iar eu cred in tine !

Cu dragoste ,Oana Richea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...