miercuri, 3 octombrie 2012

“Tu Esti Aceea/Acela”

 
Te temi, si îndoiala ta crede ca ei stiu ce se va întâmpla mâine. Ei îti vor spune ca daca te exprimi pe tine însati/însuti în loc sa faci ceea ce toti ceilalti îti spun sa faci, te paste vreun dezastru. Dar nu este asa.

Te temi, si îndoiala vrea ca mâine sa fie ca ieri, chiar daca ieri s-a uzat si este jerpelit si si-a pierdut toata energia si capacitatea de a crea. Acea putere, acea putere pentru creatie si schimbare, este toata înauntrul tau. Dar te temi, iar îndoiala nu stie asta.

Ei sunt precum canapeaua veche care a stat prea mult în camera, transformându-se într-un mic cocon în care sa te ascunzi. Da, esti în siguranta acolo, lumea nu te poate atinge. Poti sta acolo si plânge când lucrurile merg prost, când sentimentele îti sunt ranite, când esti dezamagit(a). Si te temi, iar îndoiala va fi mereu acolo sa te consoleze când cazi, când esti ranit(a), când redevii acel copilas care are nevoie de astfel de mângâiere.

Dar daca vei ramâne pe pozitie si vei iesi din îmbratisarea acelei canapele jerpelite, cu petele sale antice si arcuri rupte, daca nu vei face altceva decât sa înaintezi si sa iesi afara în lume, gol si deschis, aratând cine esti si lasând lucrurile sa se întâmple, creând o lume din dogoarea de dinlauntru, învaluita de nimic altceva decât caldura si iubirea care se revarsa din sufletul tau neîncatusat, daca vei face asta, teama si îndoiala vor fugi si se vor ascunde, mânate de lumina stralucitoare care esti tu, iar lumea ti se va deschide pe masura ce înaintezi.

Tu esti lumina ce straluceste. Tu esti aceea/acela. Tu esti sursa luminii si iubirii si esti tot ceea ce ai nevoie sa fii. Vezi lumina care straluceste incandescent în centrul tau. Hraneste-o, canalizeaza flacara sa prin expresie-de-sine deplina si deschisa. Gaseste locuri în viata ta unde poti face asta, timpul si spatiul în care esti departe de oameni care vor sa te controleze, unde te poti deschide si spune si sa fii cine esti. Cauta acest lucru în mod activ si hraneste-te din el.

Tu esti aleasa/alesul. Tu esti dragoste si întelepciune. Tu îti esti suficient(a). Esti tot ceea ce ai nevoie sa fii. Totul este în tine, tot talentul, toata îndemânarea; tot ce ai nevoie, ai deja. Ridica-te de pe acea canapea, lasa teama si îndoiala în urma, si mergi goala/gol în soare. Da, lumea te asteapta.

Iata o mica rugaciune pentru astazi
Sunt plin(a) de putere. Am puterea sa stralucesc asa cum sunt. Stralucesc cu siguranta. Emit lumina cu o încredere adânca în mine însami/însumi.

Sunt puternic(a) si capabil(a) si am înlauntrul meu tot ce am nevoie pentru a merge cu bucurie înainte în viata. Sunt curat(a) si pur(a), plin(a) de energia înalta a iubirii, plin(a) de minunatia sinelui meu.

Sunt iubire. Sunt conexiune. Sunt putere. Eu Sunt.

editura foryou
(traducere de George Acu)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...