miercuri, 10 octombrie 2012

TU iti auzi chemarea divina ?

Dragul meu inger uman,

Acest articol vine in intampinarea ta, pentru ca tu sa-ti poti descoperi maretia si sa ne imbalsamezi tuturor vietile cu parfumul tau de fericire.

Gandeste-te putin. Toti isi doresc ca preocuparile lor atat personale, dar mai ales profesionale sa fie acele lucruri care ii fac sa se simta bucurosi, inspirati si apreciati. Daca nu am face acest lucru, atunci despre ce oare este viata? Care ar mai fi scopul existentei noastre aici?

Ei bine, astazi vreau sa discutam despre cum anume sa descoperim scopul profund al inimii noastre si sa ne auzim cu adevarat chemarea, pentru ca noi sa impartasim lumii acea intelepciune divina ce ne face unici si speciali, dar totodata parte integranta din acest Univers minunat si complet.

Pentru inceput as vrea sa te linistesc si sa iti spun ca fiecare dintre noi avem misiunea noastra unica si personala de impartasit in aceasta lume. Suntem mai mult decat minunati si completi, dar totodata suntem mesageri divini unii pentru altii.

Atunci cand mintea crede ca detine controlul, sufletul nostru ne avertizeaza cu privire la alegerile pe care le facem in viata si la modul in care facem tot ceea ce facem. Acest lucru il simtim, asadar nu avem cum sa trecem peste el. Iar daca trecem, atunci ne simtim tristi, suferim si simtim ca locul nostru nu este in aceasta lume. Ce bine insa ca nu toate lucrurile stau chiar asa cum credem noi!

Pentru a-ti auzi cu adevarat chemarea este important sa stii sa iti deschizi inima catre a-ti putea regasi adevarul. Pentru a-ti gasi acel scop profund pe care iti doresti atat de mult sa il gasesti e important sa fii prezent in viata ta si sa intelegi ca fiecare experienta pe care ai avut-o a facut parte din desavarsirea ta ca fiinta umana si ti-a deschis si mai mult sufletul catre a-ti redescoperi fiinta divina care salasluieste in tine.

Nu-ti poti auzi chemarea divina daca tu inca n-ai facut pace cu trecutul tau si cu toate experientele vietii tale. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca esenta ta este tot timpul cu tine si iti ghideaza pasii, sufletul tau iti spune in fiecare clipa ce ar trebui sa faci pentru a fi impacat si fericit cu viata ta, insa momentan ai prea multe ganduri care-ti trec prin minte. E prea multa galagie in viata ta. E prea multa nerecunostinta acolo unde ar fi trebuit sa fie detasare, iubire, rabdare si eliberare.

Nu poti tine strans cu dintii de trecutul tau si lucrurile care ti-au cauzat suferinta si in acelasi timp sa mergi inainte cu sufletul curat si cu claritate despre cum anume vrei sa arate viata ta si ce anume sa insemne mesajul pe care tu vrei sa il transmiti lumii!

Transmiti lumii un mesaj indiferent de orice, dar chiar iti doresti ca mesajul tau sa fie unul de suferinta si de compromis? Sau iti doresti ca lumea sa fie mai frumoasa si mai buna datorita faptului ca existi tu in ea?

As vrea sa stii ca acea chemare divina spre scopul vietii tale implica pace, bucurie necontenita, posibilitati nelimitate, maretie, si nu se face niciodata auzita prin lupta sau dezamagire. E adevarat ca dupa o perioada de suferinte mari, s-ar putea sa iei decizia sa-ti schimbi viata. Iar atunci da…cand faci loc divinitatii in viata ta, atunci geniul si lumina din tine ies la suprafata printr-o multime de idei inspirate, care ajuta intreaga Omenire sa se inconjoare cu pace, iubire si bucurie.

Pe mai departe, as vrea sa iti spun cateva lucruri care sustin scopul vietii tale, ca atunci cand esti pus fata in fata cu el, sa il poti recunoaste:

Simti in jurul tau tot timpul o prezenta divina care te sustine si iti calauzeste pasii. Te simti in siguranta! Te simti ocrotit si pur si simplu stii ca faci lucrurile in ordinea corecta pentru toti cei implicati!

Valorile tale sunt sustinute de o mana cereasca si in functie de ele gasesti o multime de oportunitati pentru a-ti da viata viselor si aspiratiilor tale, impartasind totodata si cu cei din jurul tau o stare de bine si de implinire sufleteasca!
Te simti pur si simplu minunat in pielea ta, stiind ca ceea ce faci are valoare si face bine oamenilor din jur! Ii inspira si ii motiveaza!
Devine subiectul si povestea vietii tale, dandu-ti libertatea sa iti construiesti viata cu ceea ce simti ca este important pentru tine!

Cand traiesti in conformitate cu acest dar divin, te simti viu, fresh, entuziasmat, inspirat de orice aspect al vietii, iar oportunitatile iti apar la tot pasul, precum si oamenii si resursele cu care sa iti duci la indeplinire dorintele.

Te simti mult mai conectat cu cei din jurul tau si cu intregul Univers. Simti ca faci parte din ceva mai mare decat tine, iar acel “ceva” imbunatateste vietile multor oameni. Safisfactie mai mare decat iubirea si bunatatea cu care atingi viata unui om nu exista, iar acest lucru face ca flacara din inima ta sa creasca si mai mare, pentru a-ti sustine chemarea divina!

Prin trairea scopului sufletului nostru, noi vindecam, transformam si devenim un intreg, aducand in prezent prezenta noastra divina. Este o mare oportunitate pentru noi sa facem acest lucru, pentru ca putem experimenta iluminarea zi de zi. Putem intelege si mai bine de unde venim, cine suntem si care este misiunea noastra in aceasta lume. Scopul nostru nu este sa ne concentram pe viitor, ci sa facem din ACUM-ul prezent cea mai mare sarbatoare a vietii noastre. O sarbatoare a iubirii, daruirii si recunostintei. Acest lucru reprezinta pentru noi o oportunitate de a ne exprima cat mai gratios fiinta noastra interioara, care este o prezenta pura, curata si nespus de frumoasa.

Invatand sa ne bucuram de aceste bincuvantari, redescoperim accesul catre potentialul nostru nelimitat, fiind un mesager al luminii pe Pamant.

Atunci cand faci loc in viata ta pentru a-ti auzi chemarea divina, vei realiza ca esti demn, merituos si cu nimic mai prejos decat divinitatea insasi. Vei respira, simti si trai asa cum Dumnezeu o face, pentru ca tu esti parte din aceasta superba si binecuvantata maretie. Vei avea ocazia sa daruiesti lumii cea mai frumoasa versiune a unei vieti traite in pace si in profunda admiratie fata de Mama Pamant!

Esti binecuvantat! Da-ti voie sa-ti umpli sufletul cu aceste sentimente inaltatoare si porneste pe drumul autenticitatii, oferind lumii frumusetea inimii tale, in toata splendoarea ei! Inchin in cinstea ta un pahar al iubirii si al admiratiei profunde!

de Tania Tita 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...