joi, 28 ianuarie 2016

Când cunoști un om, trebuie să-ți schimbe viața în bine! Omul potrivit te va înțelege printr-o privire.

 
Doar cel potrivit pentru tine nu-ți va cere să renunți la ceea ce faci, nu-ți va reproșa ce ai făcut, nu va răscoli prin trecutul tău și nu te va judeca.

N-am acceptat să-mi trăiesc viața după spusele altora, nu-mi doresc o viață trăită după placul celor din jurul meu. Nu-mi doresc o relație doar din dorința de a spune că sunt cu cineva. Îmi doresc o dragoste adevărată, un om care să mă accepte așa cum sunt, care să vorbească nici prea mult nici prea puțin, care să mă asculte, un om care să mă cucerească prin naturalețe, eleganță și comportament.

Când cunoști un om, trebuie să înțelegi dacă acesta are loc în viața ta, dacă aduce ceva bun sau pur și simplu reprezintă o experiență. Dragostea, prieteniile, dezamăgirile și înfrângerile ne fac să ne maturizăm, să creștem sufletește și să înțelegem care sunt adevăratele valori.

Doar omul potrivit îți va vindeca rănile, te va asculta și va înțelege cum trebuie să-ți vorbească, ce-ți lipsește, ce-ți dorești și ce te doare. Doar omul potrivit se va bucura lângă și pentru tine, nu te va critica atunci când greșești și va rămâne mereu lângă tine. În rest, cei care intră în viața ta grăbiți și știu doar a pretinde, vor pleca repede pentru a elibera un loc care aparține omului potrivit.

de Maria Cristiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...