vineri, 15 ianuarie 2016

Uneori eșuăm...

 
În viață se mai întâmplă și să eșuăm. Oricât de buni am fi, oricât ne-am strădui, oricât de mult am iubi, la un moment dat tot se poate întâmpla să nu fim mama care ar trebui să fim, un tată destul de bun, o fiică sau un fiu așa cum ar merita părinții noștri, un frate sau o soră așa cum ar trebui, o prietenă sau un prieten așa cum ar aștepta prietenii...

Eșecul descurajează. Sentimentele de vinovăție și de neputință ne determină să facem pași înapoi...iar asta este greșit. Tot ce trebuie să facem este să pășim înainte, să îmbrățișăm cu toată dragostea, să ne cerem iertare, să le spunem celor pe care i-am dezamăgit că-i iubim și că ne dorim să fim suficient de buni pentru ei, dar suntem oameni, iar oamenii sunt supuși greșelilor, rătăcirilor, slăbiciunilor...eșecului.

Uneori, un eșec ne arată cum ar trebui să fim și ne dă lecția atât de necesară evoluției noastre. Totul este să fim destul de sinceri și de curajoși și să ne recunoaștem înfrângerile. Și să ne iertăm pentru neputințele și slăbiciunile noastre.

Pentru cineva drag care a eșuat. Eu aștept doar o îmbrățișare.

de Irina Binder

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...