joi, 24 iulie 2014

Aşa va fi. Ai să vezi!

Celei care a însemnat enorm pentru mine...


Tu, să ştii că mă gândesc la tine câteodată. Mă întreb cum eşti, dacă eşti bine, îţi transmit gânduri bune. Mă gândesc câteodată de ce n-am mai vorbit. Apoi îmi aduc aminte. Am înţeles de atunci de ce nu mai vorbim, de ce nu ne mai scriem, am acceptat de atunci că energia nu era una benefică pentru nici una dintre noi. Energie care pe mine mă obosea. Şi lucrul ăsta l-am simţit abia atunci când am rămas fără ea. Dar mă gândesc câteodată la tine. Şi întotdeauna zâmbesc şi îmi amintesc doar lucrurile frumoase. Şi cred că am rămas cu ce trebuia.

Şi cred că e mai bine că nu mai vorbim. Cred că la un moment dat, poate curând, poate peste ani, o să ne întâlnim, total întâmplător, aşa cum ne-am dorit. Îmi imaginez că o să fie vară 
şi o să te bucuri să mă vezi, aşa cum o să mă bucur şi eu că te văd. O să fim grăbite amândouă, dar o să ne aşezăm pe o bancă şi o să începem să ne povestim toţi anii din urmă. Eu o să mă mir că nu te-ai schimbat deloc iar tu o să mă lauzi că m-am maturizat. O să râdem ore în şir fără să ne dăm seama cum zboară timpul. Apoi ne vom lua rămas-bun, nu pentru că am epuizat subiectele de conversaţie, ci pentru că s-a lăsat răcoare, ştiind amândouă că iarăşi nu vom mai vorbi ani întregi. Aşa va fi. Ai să vezi!

cu unele mici modificări de text
sursa: http://cuvintecuculoare.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...