joi, 19 ianuarie 2012

Linistea din tine

Ai venit cu linistea in tine… la nastere erai o mare de liniste interioara atotcuprinzatoare si atoate stiutoare!
Ai venit cu ea pe lume intr-o lume in care zgomotele sunt luate drept sunete si galagia drept muzica, facandu-te sa uiti cine esti cu adevarat!
Esti o mare de liniste nemiscata care misca intreg universul.
Cu linistea primordiala Dumnezeu a inconjurat Cuvantul pentru a-l face rasunator si creator! Fara liniste nu auzi respiratia firului de iarba si miracolul din fiecare atom!
Linistea aceasta vine din tot ceea ce esti, ea este tot ce esti!
Lucrurile cu adevarat importante se petrec in liniste si in tacerea mintii… nasterea, bucuria, respiratia, bataia de inima, rugaciunea de taina, iubirea, gestul de intampinare catre ceilalti, schimbarea anotimpurilor, rasariturile si apusurile,  inflorirea si rodirea… tot ceea ce conteaza cu adevarat in vietile noatre se intampla IN LINISTE!
Linistea este cea care ne ajuta sa ne adunam cand ne risipim, sa ne orientam cand ne ratacim, sa ne intelegem cand ne judecam, sa iubim atunci cand avem senzatia ca nimeni nu ne iubeste!
Dragii mei… nu lasati ca zgomotele lumii sa va rapeasca linistea! Nimic si nimeni nu este mai de pret decat aceasta liniste care face posibil dialogul neintrerupt si nemijlocit cu inima noastra…. Locul acela unde Dumnezeu se regaseste pe sine in fiecare!
Linistea este ceea ce ne ajuta sa vedem, sa auzim, sa simtim, sa gustam, sa atingem miracolul fiecarei clipe!
Fii multumit de ceea ce ai
Bucura-te de lucruri asa cum sunt
Cand vei realiza ca nu iti lipseste nimic
Lumea iti va apartine!

sursa :astrosofia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...