luni, 9 ianuarie 2012

IISUS CEL VENIT INTRU INDUMNEZEIREA NOASTRA


Anul 2012 va fi anul plecăciunilor. Va fi anul când adevărata faţă a Luminii se va arăta deasupra lumii.

Fiecare clipă care vine este o clipă eliberată de chinuri şi de neadevăruri. Lumina va lumina fiecare colţ al inimii, al sufletului, al minţii şi al lumii.

Dimineaţa devreme, va fi dimineaţa devreme, iar seara târziu, va fi seara târziu.

Anul 2012 este anul prefacerilor, al schimbărilor, al metamorfozelor şi va fi anul destinului.

Lumina şi noi, cei de aici de sus din Marea Împărăţie a Luminii Vii, care ne ocupăm de bunul mers al lucrurilor, ne oferim ajutorul necondiţionat tuturor acelora care ne cheamă şi ne solicită ajutorul.

Pe Lucrătorii întru Lumină, aflaţi pe Pământ, îi vom ridica la rangul de Mari Maeştrii ai Luminii Noi, ai Luminii Vii. Vor fi Dumnezei, trimişi de Dumnezeu pe Pământ, pentru a-i putea ajuta pe cei cărora le solicită ajutorul şi au nevoie de ajutor. Ei vor ajuta lumea şi Pământul să se Înalţe.

Puterea lor va fi pe măsura fiecăruia în parte; pe măsura iubirii lor, a dăruirii lor, a chibzuinţei lor, a compasiunii lor, dar va fi nemăsurat mai mare decât atât.

Dorinţele lor cele bune şi pline de iubire li se vor îndeplini pe dată. Tot ceea ce ei vor cere, li se va da, pentru a putea îndeplini la rândul lor dorinţele şi nevoile celorlalţi, a celor mulţi.

Dacă aţi aşteptat a doua venire, noi vă spunem că voi sunteţi a doua venire.

Va fi un an plin de iubire, de linişte, de pace şi de Adevăr Divin.

Schimbările, vor fi pe măsura aşteptărilor fiecăruia în parte. Tot ceea ce crezi că va fi, va fi. Zicala voastră: ,,ai grijă ce îţi doreşti că s-ar putea să se îndeplinească” este valabilă acum mai mult ca niciodată, mai mult decât vă puteţi închipui. Fiecare clipă din anul 2012, va fi aşa cum te aştepţi să fie. Ziua de mâine va veni aşa cum o aştepţi să vină; o aştepţi cu bucurie- va veni cu bucurie, o aştepţi cu dezamăgire-va veni cu dezamăgire, o aştepţi cu împlinire-va veni cu împlinire. Asta este valabil în fiecare gând al vostru, în fiecare faptă, sau vorbă.

Anul ăsta vei primi exact ceea ce te aştepţi să primeşti.

Gândurile voastre, trebuie să vi se îndrepte spre Lumină, spre pace, spre linişte, spre putinţă, spre înţelegere şi compasiune, spre Adevăr şi spre UNICUL NOSTRU TATĂ DIVIN- DIVINUL TUTUROR DIVINILOR.

Fiecare clipă va fi un nou început. Nimic nu este pierdut, ci totul este câştigat.

Veţi vedea Lumină mare pe cerul de vară şi bucurie mare vi se va arăta vouă, fiecăruia în parte.

Lucrătorii întru Lumină vor lumina Pământul cu iubirea şi dăruirea lor. Fii un Lucrător al Luminii şi Lumina va fi cu tine de-a pururea.

Fiecare om va spori puterea Luminii prin gândul său cel bun, prin iubirea sa, prin dăruirea sa, prin compasiunea sa.

Un zâmbet de-al vostru are puterea să facă primăvară acolo unde niciodată nu a fost primăvară. Zicala:,,una hirunda non facit ver”, adică „cu o rândunică nu poţi face primăvară”, nu mai este valabilă, de fapt ea nu a fost valabilă niciodată.

Este un an al fericirii şi al bucuriei, pentru că Dumnezeu Cel Bun, vrea să vă arate ce minuni şi ce bucurii vă pot aştepta în noua viaţă care va începe mai repede şi mai curând decât veţi putea crede. Totul depinde de voi! Numai şi numai de voi!

Totul va fi aşa cum trebuie să fie. Lumina n-are limite, căci este nesfârşită în iubirea sa.

Fii bun şi crede în Dumnezeul din inima ta! Atât vi se cere, pentru a vi se va da Totul, împreună cu LUMINA şi IUBIREA DUMNEZEULUI CEL VIU, DUMNEZEULUI CEL ADEVĂRAT.
sursa :email  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...