miercuri, 11 ianuarie 2012

Nasterea TA !

Dumnezeu a spus:
Bucurie in lume. Regele a sosit !




Stiti de acum ca voi – fiecare dintre voi – sunteti regii vietii si ca ati fost trimisi pe Pamant, pentru a face ca Planeta Pamant sa fie sfanta? Ati venit sa contribuiti cu binecuvantari si sa mai eliminati din suferinta. Asa arata cartea voastra de instructiuni. 
Si daca nu faceti decat sa binecuvantati, veti elimina din suferinta.

Nu e nevoie sa retezati suferinta printr-o lovitura de arma. Binecuvantati lumea cu tot ce puteti si nu va mai exista suferinta. Atunci cand spun „binecuvantati cu tot ce puteti”, nu vreau sa indic o anumita cantitate. Atat cat puteti da reprezinta mult. Cantitatea pe care o puteti da este infinita – la fel de infinita ca si voi.
Eu binecuvantez lumea care va gazduieste. Va binecuvantez pe toti cei care o locuiti. Prima binecuvantare a fost cea de a va naste. Se poate sa nu va fi vazut propria nastere in aceasta lumina – inteleg asta – dar v-ati inselat, iar acum va puteti privi nasterea cu o mai buna intelegere. In clipa in care v-ati nascut, in Cer a fost o mare bucurie. Mereu este asa. Simtiti acum o reflectare a acelei energii din Cer, in inima voastra. Cum se poate ca orice dar primit de la Mine sa nu fie considerat a fi o binecuvantare? Daca faptul de a va privi nasterea ca pe o binecuvantare este un gand nou pentru voi, atunci incepeti cu un nou gand. Astfel, veti inlatura toata povara pe care se poate sa o fi purtat cu voi odata cu convingerile voastre false. Simtiti cum aceasta povara vi se ridica acum de pe umeri. Voi sunteti o binecuvantare pe Pamant si, acum, veti face ceea ce fac binecuvantarile.
Este foarte bine sa incepeti prin a va binecuvanta pe voi insiva. Botezati-va in lumina iubirii Mele, pe care o revars asupra voastra. Ganditi-va cum razele iubirii Mele sunt bine imprimate in ADN-ul vostru. Priviti-Mi lumina in timp ce cade din cer si creeaza cel mai frumos rasarit de soare pe care l-ati vazut vreodata. Este rasaritul nasterii voastre. Ati fost trimisi in tot universul. Este mare lucru ca va aflati aici, pe Pamant, pentru binele tuturor cei de pe Pamant si din univers. 
Va rog sa intelegeti ca Eu v-am creat si ce inseamna asta. Nu este un lucru neinsemnat. Nasterea nu este ceva rar si, totusi, reprezinta ceva extraordinar. Fiecare nastere este o binecuvantare – pentru cel nascut si pentru Pamant. Doar nu mai credeti altceva, nu-i asa? Este ceva extraordinar ca v-ati nascut pe Pamant. Voi nu sunteti o pacoste. Nu sunteti un intrus. Voi sunteti o comoara pretuita. Sunteti darul Meu. Imi ofer comoara pentru a fi tinuta in lumina, precum un diamant. 
Incepeti sa va vedeti pe voi insiva asa cum va vad Eu. Bineinteles ca acceptati faptul ca perspectiva pe care o aveti asupra lumii se va schimba. Atunci cand perspectiva fiecaruia asupra sa insusi este in acord cu Adevarul, ei bine, atunci cum poate lumea sa ramana aceeasi? 
Cel mai important lucru pe care il puteti face acum este sa aveti o viziune noua si imbunatatita a cine sunteti. Va cer atat de putin – si anume, sa va reamintiti voua insiva Cine v-a creat si v-a dat lumii ca semn al binelui ce va veni. 
La fel cum rasaritul de soare anunta o noua zi, si voi sunteti un rasarit ce prezice inceputul lumii la care visati. Lasati ca aceasta idee sa rasara in voi.



sursa : editura foryou 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...