sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Afirmatii pentru un nou Inceput

In aceasta zi, Intentionez sa fac tot posibilul sa vad pacea care exista pretutindeni si sa accesez abundenta frumusetii si bucuriei prezente in fiecare moment.
Acesta este Prezentul Etern pe care il doresc.

Intentionez sa fac tot posibilul sa las deoparte tot ce am invatat si cred ca stiu, pentru a-i permite noii cunoasteri si noilor experiente sa imi inunde fiinta.

Intentionez sa fac tot posibilul sa fiu un magnet pentru adevarurile, imaginile, muzica si cuvintele pozitive si miraculoase.

Intentionez sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-mi elibera mintea de energiile negative care mi-au umbrit viziunea si mi-au distorsionat cuvintele si actiunile.

Intentionez sa fac sa creez o noua paradigma, care sa ma ajute sa recunosc doar aspectele pozitive din fiecare persoana, loc si lucru care ma inconjoara.

Intentionez sa ridic energia si lumina la cele mai inalte frecvente de iubire, generozitate, caritate, compasiune, iertare si adevar.

Intentionez sa-mi umplu mintea cu ganduri si imagini constructive, care sa ma ajute sa imi continui evolutia personala, astfel incat sa pot lumina si inspira vietile altora.

Intentionez sa creez ceva nou in aceasta zi si voi descoperi un loc pe care nu l-am mai vazut niciodata.

Intentionez sa ma ambitionez sa fac, sau macar sa incerc sa fac, ceva ce nu mi-am imaginat vreodata ca as putea face.

Intentionez sa fiu amabil/a cu oamenii care imi ies in cale si ii voi ajuta pe cei in dificultate, oriunde si oricand ma voi afla in situatii care imi vor permite sa fac acest lucru.

Intentionez sa stau cat mai des in natura si voi atinge pamantul, pentru a-i arata dragostea si recunostinta mea.

Intentionez sa extind iubirea catre intreaga lume si catre intregul cosmos, impreuna cu respectul si admiratia mea smerita pentru stralucirea divina a Fortei Energiei Creatoare, care zamisleste totul.

Intentionez sa iubesc pentru ca pot, daruiesc pentru ca pot, sunt binevoitoare pentru ca pot, Intentionez sa fiu smerit/a pentru ca am toate motivele sa fiu si imi rostesc adevarul, pentru ca este datoria si bucuria mea sa fac astfel.

Intentionez sa pun in valoare forta binelui si Intentionez sa fac tot posibilul pentru a restabili ordinea in haosul lumii noastre.

Intentionez sa scriu o scrisoare unei persoane cu care nu am vorbit de ceva vreme.

Intentionez sa trimit un mesaj unei persoane pe care o iubesc din tot sufletul.

Intentionez sa scriu o poezie. Intentionez sa creez arta.

Intentionez sa cant la chitara si din voce.

Intentionez sa ma ofer voluntar pentru a-i ajuta pe cei dragi si pe prietenii mei.

Intentionez sa mananc sanatos , Intentionez sa beau sanatos, pentru a-i arata trupului meu profunda mea recunostinta pentru existenta sa si pentru rolul pe care il joaca in protectia sufletului si spiritului meu.

Intentionez sa recit mantrele si rugaciunile in orice moment in care ma simt coplesita de ganduri care creeaza neliniste.

Intentionez sa ascult pe cineva care are rar ocazia de a fi auzit.

Intentionez sa fiu constient de respiratia mea si de ritmul bataii inimii mele.

Intentionez sa rad, Intentionez sa ma iert pe mine insami/insumi, atunci cand voi uita ca am facut aceste promisiuni la inceputul zilei, iar la sfarsitul zilei voi sarbatori si ma voi felicita pentru ceea ce am reusit sa duc la indeplinire. 

http://suntsanatos.ro/spiritualitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...