marți, 24 iulie 2018

Citate impresionante despre viață oferite de Keanu Reeves!


Pentru că ne place de Keeanu Reeves, am adunat cele mai frumoase citate ale marelui actor. De citit și de dat mai departe:

“Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște femei ușuratice, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite. O lume în care nu mai există conceptul de onoare și demnitate și ai încredere în oameni doar atunci când spun “Promit!”….”

“Eu nu pot trăi fără iubire”

“Deschide ochii și bucură-te de tot ceea ce este frumos în jurul tău”

“Nici unul dintre noi nu pleacă de aici în viață, așa că vă rog să vă gândiți. Mâncați ce vă place. Umblați prin soare. Săriți în valurile marii. Spuneți adevărul din inima voastră. Fiți prostuți. Fiți buni. Fiți copii. Faceți lucruri ciudate. Iubiți. Iertați. Bucurați-vă de viață. Nu este timp pentru nimic altceva.”

“Dacă poți să faci o femeie să râdă, vei vedea cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a făcut pe Pământ.”

“Iubește-ți viața, chiar și atunci când treci prin perioade dificile”

“Nimeni nu știe că în urmă cu ceva timp, eu am suferit de depresie. Nu am spus nimic nimănui. M-am văzut nevoit să lupt singur ca să ies din acel loc. Persoana care mă ținea departe de fericire eram chiar eu. Fiecare zi contează, fiecare zi este prețioasă, așa că haideți să o tratăm ca atare.”

“Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc. Aș putea să trăiesc cu ceea ce am deja și în următoarele secole.”

 “Aleg calea mea! Îmi pare rău că nu am găsit aceeași înțelegere în oamenii pe care i-am iubit cel mai mult.”

“Ziua de mâine nu este garantată, haideți să o sărbătorim astăzi. Haideți să o trăim astăzi!”

“Durerea își schimbă forma, dar nu se termină niciodată.”

“Nu mai pot trăi în această lume în care conceptul geloziei este rușinos, iar modestia este văzută ca un dezavantaj… în care oamenii au uitat să fie sensibili și nu mai știu ce înseamnă iubire, căutând doar cea mai simplă opțiune pentru ei… O lume în care oamenii ajung să arunce toți banii pentru a își repara mașina la prima zgârietură, în care nu se economisește niciun ban, în care timpul nu mai contează.”

“ÎNTREAGA MEA VIAȚĂ VOI FI ÎNDRĂGOSTIT DE IUBIRE. Respir pentru iubire.”

sursa:kudika

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...