luni, 7 martie 2016

O femeie puternică poate să înfrunte multe palme de la viaţă şi multe dezamăgiri de la cei dragi, dar o femeie şi mai puternică poate să ierte, deşi foarte puţini sunt cei care merită să fie iertaţi.


Sunt destule momente în viaţa unei femei în care este nevoită să suporte mai mult decât ar fi crezut vreodată că poate să suporte, dar ce nu facem pentru oamenii dragi? Ce nu facem pentru a ne bucura de prezenţa lor cât mai mult, chiar dacă prezenţa lor e una care face mai mult rău decât bine?

O femeie puternică va putea mereu să suporte, să spere că poate fi totul mai bine. Atunci când primeşte palme de la viaţă, o astfel de femeie întoarce şi celălalt obraz, e pregătită, nu se mai teme de suferinţi sau decădere, ştie că dacă luptă destul de mult poate să se ridice din nou şi îşi poate reclădi fericirea.

O femeie şi mai puternică poate să ierte, asta pentru că îţi trebuie extrem de multă putere pentru a ierta şi a merge mai departe. Uneori e nevoie să renunţi fără să te întrebi dacă ai pierdut. Sunt momente în viaţă în care trebuie să renunţi ca să câştigi. Ştii… Atunci când renunţi la oameni pe care i-ai dori pentru totdeauna lângă tine, se rup în suflet legături atât de puternice încât simţi că mai rămâi doar cu o mică parte din tine şi că restul se duce cu celălalt… Departe… Cât de puternici sunt cei care pot să se lase duşi de aceşti oameni atât de departe pentru ca mai apoi să devină de sute de ori mai buni cu mica parte care le mai rămăsese din suflet.

O femeie puternică va deveni mereu şi mai puternică, tot mai puternică. Fiecare palmă primită de la viaţ
ă o va ambiţiona şi mai mult să se ridice, fiecare dezamăgire o va ajuta să îşi dea seama ce merită. Vor fi mereu oameni la care nu vei putea să renunţi pentru că îţi va fi imposibil să vezi viaţa fără ei, apoi va veni o clipă de nebunie sau de curaj în care vei înceta să te gândeşti la viitor, vei privi prezentul, îţi vei da seama că nu e nimic aşa cum ar trebui să fie şi vei renunţa. Vei ierta, vei merge mai departe…. Te vei îndrepta spre adevărata fericire, spre oamenii care alină, nu dezamăgesc, spre o viaţă care mângâie, nu loveşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...