marți, 12 aprilie 2016

Fericirea. Ne întrebăm mereu ce este, de unde vine, pentru cât timp şi mai ales, de la cine?

 
 
Fericirea nu se măsoară, nu are limite şi nu se poate să existe om care să nu fi fost fericit, însă ce te faci atunci când îţi vezi fericirea doar în lucrurile care te înconjoară, în material şi nu în tine?

Văd tot mai des oameni nefericiţi din vina lipsurilor, dar mă întreb, dacă ai vase de spălat înseamnă că ai avut ce să mănânci, dacă ai haine de spălat sau împachetat înseamnă că ai cu ce să te îmbraci, dar nu eşti mulţumit. Vrei mai mult, mai bun, mai repede şi mai uşor.

Pentru fericire nu e nevoie de lucruri, e nevoie de oameni să îţi fie alături. Nu te poţi bucura singur. Fericirea vine din lucruri mici, făcute cu dragoste de către persoanele care îţi sunt alături.

Cât de fericit eşti azi că a răsărit soarele? Sau că ai simţit primii stropi de ploaie pe pielea ta? Dacă ieşi din casă, ce te face fericit?

Este adevărat că timpul nu ne mai ajunge, că pare comprimat, dar ia o pauză şi priveşte în jurul tău, admiră tot ce ochiul tău poate să vadă, miroase tot ce nasul tău poate simţi şi ascultă tot ce urechea ta aude. Trage aer în piept şi crede că viaţa e frumoasă! Fericirea vine din interior!

Fericirea te face frumos!
 
de Oana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...