marți, 26 aprilie 2016

Eşti mai puternică decât crezi!

Scris cu drag şi din suflet pentru cineva drag.
 

Omuleţ drag...

O mână de om care a fost atins atât de aspru de răutatea de multe ori gratuită a lumii…îmi scrii cu durere, ştiu. Ştiu că doare şi ştiu că simţi că îţi fuge pământul de sub picioare. Ştiu că ţi se pare că durerea nu se mai sfârşeşte şi că ţi-e teamă că vei rămâne cu ea în suflet mereu. Ştiu că de multe ori plângi pe ascuns, ca să nu dai de ochii curioşi ai oamenilor. Ştiu că te simţi mică în faţa durerii… Dar eu cred că nu eşti. Eu cred în tine, aşa cum tu ai crezut în mine şi ţi-ai deschis sufletul atât de frumos şi sincer.

Cred în tine şi cred că peste un timp voi primi un mesaj de la tine în care îmi vei spune că eşti bine şi fericită. În care îmi vei povesti cum zâmbeşti, cum iubeşti şi cum trăieşti frumos fiecare zi. Fără teamă. Fără lacrimi, eventual de fericire. Fără suspine ştiute doar de tine. Fără gânduri negative şi fără perne umezi… Cred în tine şi cred că vei găsi acea linişte după care tânjeşti. Cred în tine şi cred că vei păşi demn pe stradă, fără pic de teamă. Cred în tine şi cred că vei acumula tot curajul de care ai nevoie pentru a înfrunta privirile răutăcioase ale oamenilor. Cred în tine şi cred că vei dobândi acea putere de a merge înainte. Pentru că undeva acolo, în spatele acelui suflet sensibil, se află o forţă. O forţă de care tu trebuie să te foloseşti pentru a ieşi învingătoare. O forţă de care trebuie să devii conştientă încet, încet. Ştiu că poţi. Şi tu ştii, dar nu îndeajuns de mult. Va veni momentul când vei lăsa în urmă definitiv acele zile care au durut şi care ţi-au adus atâta amărăciune. Vei vedea. Eu cred asta cu toată forţa! Cred în tine! Eu nu ştiu dacă aş fi fost la fel de puternică.. Şi nu, să nu zici că nu eşti puternică, eşti! Eşti pentru că aşa cum ai putut te-ai ridicat şi ai mers înainte cu rănile sângerând. Şi vei mai merge până când vor rămâne nişte urme şi atât. Vei mai merge până vei da de soare, încredere şi până când drumul care cândva conţinea spini, atunci va conţine flori.

Am încredere în tine! Poţi! Ştiu asta! Tu continuă să mergi! Eu mă voi bucura din spate când voi vedea că ai ajuns acolo unde trebuie.

sursa: https://pasajedinviata27.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...