luni, 31 martie 2014

Avem uneori impresia că suntem nisip în bătaia vântului...


Avem uneori impresia că suntem nisip în bătaia vântului, că nu avem nici o direcţie, că nu avem nici un control, că lucrurile se întâmplă fără voia noastră şi mai ales peste voia noastră, că nu avem nici o putere şi nu putem folosi nimic din ceea ce am învăţat o viaţă, că nu putem fi creativi şi nu putem iubi atât cât am vrea, că istoria şi timpurile fac ceea ce vor ele cu viaţa noastră, fără ca noi să putem riposta, că suntem victime ale sistemului din care facem parte, fiind înrolaţi de la naştere, că toţi vor să ne îmbolnăvească, să ne omoare încet şi sigur, că nu vor să ne dea acces la cunoaştere, că cineva acolo sus joacă poker cu viaţa noastră, că lucrurile merg din rău în mai rău şi că nimic bun nu ni se mai poate întâmpla, că tot ce a fost mai frumos în viaţa noastră este deja trecut şi că nu mai avem ce spera… că există oameni care ne vor răul, că avem mai mulţi duşmani decât prieteni şi că trupul nostru este închisoare din care abia aşteptăm să evadăm în somnul cel lung…că nimeni nu ne iubeşte şi nu ne apreciază, că planeta este în agonie şi că vine apocalipsa… că îngerii ne-au uitat şi oamenii sunt fiare, că viaţa este o luptă şi societatea o junglă, că dacă nu urli ca lupii, sfârşeşti sfâşiat, că tinerii din ziua de azi sunt nişte depravaţi, că femeile sunt nişte făţarnice şi bărbaţii, nişte porci, că avem nişte familii care nu ne-au oferit nimic şi că nu mai avem nici o perspectivă, că criza ne ucide şi că viaţa în ansamblul ei este o mare păcăleală, că ceilalţi sunt de vină pentru tot ceea ce nu facem şi nu suntem, că totul este o iluzie şi că nu există nimic pentru care să mai merite să ne trezim dimineaţa.

Sună cunoscut? O da… şi astea sunt doar câteva programe de distrugere în masă pe care le activăm în fiecare zi cu fiecare respiraţie. Nu este nevoie de războaie în afara noastră pentru că le avem pe toate în noi. Ducem în permamenţă un război chimic … otravindu-ne fiinţa cu gânduri toxice de tipul celor de mai sus, ducem un război biologic contaminându-ne corpul fizic cu felul în care mâncăm, respirăm, ne mişcăm, ne distrăm sau muncim, ducem un război de gueriilla cu gândurile noastre cele bune, punând mereu răul înainte, ducem un război economic, fortandu-ne să ne mulţumim cu puţin şi să trăim în austeritate emoţională şi materială pe care în esenţă nu ne-o impune nimeni, război de declaraţii în relaţiile cu ceilalţi când rareori avem curajul să spunem ce gândim. Suntem proprii tirani, o tiranie a egoului care încearcă să trimită sufletul în lagărul de concentrare… pentru o moarte rapidă care să îi permită supremaţia totală!

Ce e de făcut în acest război complet şi complex? Cum putem să facem pace când nu ne-o dorim, când am ajuns să ne complacem în acest război, când simţim că nu am avea rost dacă nu am avea şi noi acolo măcar o boală mică, un eşec, un motiv de supărare pe noi şi pe ceilalţi, dacă nu am avea de ce să ne simţim victime, dacă nu am avea oameni pe care să nu îi iubim? Suntem fericiţi în nefericirea noastră, şi ne mulţumim să privim viaţa prin gaura cheii fără să deschidem uşa, ne este teamă să fim DIVINI aşa că alegem o umanitate ştearsă şi lipsită de responsabilităţi.

Asumarea păcii interioare este o mare responsabilitate. Asta ar însemna că ne asumăm faptul că totul este consecinţa gândurilor noastre, că nimic din ceea ce suntem şi ni se întâmplă nu începe în altă parte decât în mintea noastră, să ne simţim puternici şi să avem grijă ce facem cu puterea noastră, să simţim că avem tot ce trebuie pentru a face ce vrem şi tot ceea ce vrem pentru a face ce trebuie, să simţim că viaţa este un dar pentru care nu putem mulţimi altfel de cât bucurându-ne de el din plin, anulând conştient toate programele de distrugere în masă a propriului suflet pe care le generăm în fiecare zi. Anularea se face simplu: cu un “Doamne ajută” şi un “Multumescu-Ţi Doamne pentru tot ceea ce mă înveţi dându-mi şi luându-mi”, cu un atotputernic “Facă-se Doamne voia TA”, văzând în fiecare om, faţa divinităţii şi puterea ei de a lucra în lume!

Dacă vă mai spune cineva… dacă vă mai spuneţi voi … că sunteţi doar nişte fire de nisip fără putere… să nu credeţi! Fiecare este un UNIVERS care tinde către acel UNU atotcuprinzător, un univers care are toată puterea în Cerul din care vine şi pe pământul pe care calcă!

Fie ca aceste cuvinte să vă facă pieptul să explodeze de lumină şi să vă înflorească inima, să vă oprească mintea şi să vă hrănească sufletul! 

AMIN!

sursa astrosofia.ro

2 comentarii:

  1. Da! foarte adevarat, absolut totul ce ai scris Daniela, Lumea nu a fost si nu va fi doar un Hokus – Pokus, N E V E R ! Lumea apartine L u i D u m n e z e u si A L U I
    V a r a m a n e pentru T O D A U N A . Jocul trebuie sa ia sfarsit, capitolul negru trebuie incheiat, destul sa-u jucat de-a viata cu viata pe bani, urmeaza viata pentu Iubire, sau viata pentru viata. fiarele, absolut toate in intregime si fara exceptii, si atat fiarele cat si nisipurile trebuiesc reciclate. Fierul dupa o perioda mai lunga de supunere la forta exercitara majora in masa critica calculata ( Ex. Drumuri si Poduri) , isi pierde stabilitatea si siguranta de functionalitate, si siguranta reprezentand un pericol public pentru societate care ar putea provoca o catastrofa. Motiv pentu care ast fel de fiare trebuiesc eliminate, reciclate, topite si din experienta lor trebuiesc formate alte materiale mai sigure si mai stabile pentru Drumuri si pentru Poduri Noi. Drumuri si Poduri mai sigure si mai stabile, pentru o lume mai sigura mai stabila si cu Drumuri mai Drepte.
    D U M N E Z E U ne arata Drumul noi trebuie doar sa-l urmam, alfel singur nu va putea veni la fiecare sa ne explice personal, ar mai dura inca 2000 de ani, si ma gandesc ca noi toti ne dorim cel putin pentru copii si urmasi nostri sa duca o viata mai buna, una pe care noi acum nici nu ne-o putem imagina. Viata trebuie sa fie mult mai frumoasa decat o cunoastem noi, El nu ne-a dorit-o asa, noi ne-am ales-o, acum a venit timpul sa scimbam ceva, pentru ca si timpul are vremea lui. Timpul lor fiarelor s-a finalizat, a trecut, acum a venit Vremea noastra!...
    Du m n e z e u ne da, ne spune Drumul si ne arta, dar El nu poate sa vina sa ne bage la fiecare in straita Fericirea si Iubirea. Pentru un recensamant nu mai e timp, lumea este deja intr-un stadiu unde char un recensamant ar fi din toate punctele de vedere manipulat. Nu mai exista nici unde o incredere, valoarea de schimb „ banii“ au preluat cu ei si omenirea de pe Pamant, si totul absolut totul este de cumparat si de platit cu bani sau lucruri materiale. Char si iubirea se plateste cu bani, nu mai exista nimeni si numic ce nu poate fi cumparat, incepand de la technica, pamant, oameni, agricultura, viticultura bovinele pot plati abolut tot pe aceasta Planeta. Ba char au mers si mai departe, au vrut sa-l cumpere si pe Atotfacatorul acestei Lumi, au vrut sa-l cumpere si pe Bunul Dumnezu si asta incerca zi de zi fara sa ne dam seama fiind deja partial manipulati prin modul lor de gandire ce ni l-au implantat de-a lungul civilizatiilor. Avem deja o gandire bolnava, si boala e ca nu ne mai dam seama, o boala inradacinata in subconstientul nostru care nu ne spune altceva decat ca nu avem ce face, suntem prea mici sa schimbam ceva.
    F A L S , putem face multe, putem face T O T U L sa se schimbe, si nu numai pentru Romania, pentru intreaga Planeta, pentru ca fiarele trebuiesc peste tot eliminate, ele nu mai prezinta nici o stabilitate veritabila de baza incepand de la cea economica, politica, siguranta Omului in sine si pana la siguranta spirituala a Lui D U M N E Z U .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se mai poate trai asa, nu se mai poate tolera robotizarea omenirii. Nu va mai datai seama oameni ca nu mai simtiti adevarata iubire cu inima, ca va iubiti doar cu capul, iar mintea care o aveti nici macar nu va apartine. Trece-ti cu vederea tot, pe cand TOTUL poate sa fie al vostru, si Inima si Mintea si Iubirea. Ce trebuie sa mai asteptam?, agricultorii bovinele lucreaza deja si la batteria ionica pentru noi, nu va mai dura mult si fiecare dintre noi o va primi implantata sau aplicata, Si iubiti Romani si iubiti Pamanteni atuncea ne-am aplicat singuri condamnarea la moarte. Ce trebuie sa mai asteptam metoda solara de reincarcare a bateriilor? bovinele vor fi in stare sa fure si S O A R E L E nostru de Pe C E R ! Nu va dati seama ca am devenit un experiment intr-un laborator pe care il numim Pamant?, nu va dati seama ca nu au intentii bune cu ceea ce a creat D U M N E Z E U pentru noi?. Lucruri similare au mai avut loc pe Pamant si am inceput totul de la zero. Sau inca mai crede cinecva in evolutia stintifica cu Lilu – Trilu - Krokodilu, cum, ca viata ar fi inceput in apa, si apa distilata, cu vertebrale si nevertebrale, cu gandiri bolnave si banale. Si la fel cu aceiasi apa de ploaie vor sa ne pacaleasca din nou, ce credeti la ce ne-ar folosi noua o alta planeta?, la ce atata investigatii cosmice de cauare pentru o existenta umana asemanatoare cu cea de pe Pamant? Nici Pamnatul nu l-am evoluat suficient si-l calcam toata ziua in picioare, su-l distrugem pe zi ce trece, cu tot felul de inovati chimice care sa le mijloceasca mai usor si mai repede zborul pe alta planeta. Vorbim toata ziua de stratul de Ozon pe care l-am distrus, si-l distrugem in fiecare zi tot mai mult. Patura sociala de mijloc au reusit agricultorii s-o elimine, avem doar patura de sus, bovinele, si restul Lumi, noi patura de jos sau taratoarele care incearca sa supravietuoiasca. Patura de mijloc nu mai exista, au schimbt-o, au eliminat-o. Ma tot intreb, daca au ajuns deja pe luna si cauta alte posibilitati de existenta in spatiul cosmic, au trecut de fiecare data pe linga si prin stratul de Ozon care nici nu este prea departe. De ce nu-l schimba si pe acela?, sa puna si acolo unul nou nout, stratu nostru de mijloc l-au schibat demult deja si suntem Miliarde de oameni, stratul de Ozon e numai unul singur, sa trimita vre-o doi inapti cu pluta zburatore sa-l schimbe.
    Da! agricultotii nu vor fi in stare niciodata o asemenea performanta, asa cum nu vor reusi nici pe noi sa ne robotizeze, bovinele nu vor reusi nici 3 m² din Stratul de Ozon sa-l schimbe, pentru ca habar nu au cum a ajuns acolo.
    le-asi propune sa-L intrebe pe Dumnezeu Adevarat care L-a Creat, si nu pe dumnezeul lor de pe pamant pe care-l schimba mai des decat masinile lor inapte facute cu acelasi fier forjat pe inimile si pe pielea noastra.
    La fel si nisipurie murdare si pagane trebuiesc si ele spalate, pentru ca sunt infectate, si infetiile de felul lor sunt epidemice, trebuiesc combatute in totalitate si in profunzime, pentru a nu mai da sansa si posibilitatea unui asemenea virus sa prinda putere si sa se extinda in Lumea acasta cu Oameni. Qartul pentru a avea transparenta si kalitatea adevarata a kristalului veritabil trebuie sa fie si el curat si nepatat. Altfel o luam din nou de la capat, si va fi de fiecare data tot mai greu, pentru ca si evolutia lor progreseaza si ea in adancime.

    Imi

    Ω

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...