miercuri, 15 august 2012

Rugaciune de multumire pentru inmultirea iubirii sfinte

Preasfântă şi Preaminunată Fecioară Maria, Care ai devenit Maica Dumnezeului nostru, Domnul Iisus Hristos şi ne-ai fost dată şi nouă ca Mamă Sfântă, ITI MULTUMIM CA AJUTI POPORUL NOSTRU şi pe toţi cei care Te laudă şi Te preacinstesc!

Iti multumim ca ne deschizi inimile şi pui în ele iubirea sfântă pentru Dumnezeu, pentru toţi Cei din Sfânta Împărăţie Cerească şi pentru aproapele nostru. Iti multumim ca inmultesti aceasta iubire!

Iti multumim Măicuţă Sfântă ca ne ajuti să topim ghiaţa din inimile noastre! Iti multumim ca ne ajuti să sfărâmăm împietrirea inimilor noastre pentru ca din ele să se reverse nesfârşit, necontenit, necondiţionat iubirea pentru Dumnezeu!

Iti multumim ca dăruieşti celor dragi nouă şi celor care au mai multă nevoie, toată iubirea sfântă după care tânjeşte sufletul dornic de Dumnezeu!

Iti multumim ca ne Luminezi şi ajuti pentru ca tot ce facem să fie din dragoste pentru Dumnezeu şi pentru semenii noştri! Iti multumim pentru mantuirea sufletelor noastre!

Tu vii în inimile noastre, Măicuţă Multiubitoare, să înmulţesti acolo iubirea sfântă pentru a ne putea ruga cu inimile înfierbântate de dragostea Ta!

Te iubim, Te preamărim şi Îţi mulţumim Maică Multiubitoare pentru mijlocirea Ta la Dumnezeu, pentru toate milele Tale şi pentru tot ajutorul Tău sfânt! 

♥Amin!♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...