joi, 30 august 2012

Legea Atractiei – Constiinta


Hai sa iti dezvalui cel mai mare secret din Legea Atractiei. Esti atent? Si iata-l: ceea ce atragi in viata ta, depinde de nivelul tau de Constiinta, vis-a-vis de obiectul atractiei tale! Oooo, dar asta este cu adevarat remarcabil, asa ca da-mi voie sa o mai spun inca o data: ceea ce atragi in viata ta, depinde de nivelul tau deConstiinta, vis-a-vis de obiectul atractiei tale! Nu vreau sa treci asa de usor peste o afirmatie atat de puternica! Deci hai, ca impreuna, sa despachetam in mod strategic, acest mare secret.

Deschide-ti mintea la urmatorul proces, in care voi exprima intr-o maniera practica, ce reprezinta Constiinta. Stiu ca este destul de pretentios sa definesc ce reprezinta constiinta  intrucat… citez – “Constiinta este ceva foarte greu de definit. Oamenii au incercat sa explice constiinta si sa inteleaga ce este mai exact. Ce inseamna pentru noi, fiintele umane. – A. Newberg”.

Dupa ani de reflexie asupra notiunii de constiinta  am reusit sa ii dau urmatoarea reprezentare: cand auzi, privesti, atingi, orice inseamna prosperitate sau succes sau orice altceva intra in campul atentiei tale emotionale… faci asta in stare atasata sau detasata? Adica, simti ca iti apartine sau ca exista o bariera intre tine si acele lucruri? Simti ca esti in armonie cu acele lucruri, te simti bine in prezenta lor, sau experimentezi o stare de disconfort? Daca simti starea de armonie, de atasare, de asociere, aceasta inseamna de fapt ca esti in vibratia unui anumit lucru si acel lucru este in vibratia ta. Aceasta vibratie (frecventa de rezonanta), determina atractia lucrurilor si a evenimentelor in viata ta, aducandu-ti astfel in manifestare oportunitatile prin care acele lucruri incep sa vina spre tine. Mentinand aceasta vibratie in mod predominant, de fapt, tu cresti forta care atrage acele lucruri in viata ta, si astfel, acele lucruri chiar se vor materializeaza in viata ta.

Prin urmare, sursa schimbarii este chiar in interiorul mintii tale si este determinata de ceea ce gandesti cu mintea emotionala in mod predominant, in legatura cu obiectul atractiei tale.

Hai sa mergem si mai profund in interiorul acestui proces.

Stim ca: Oamenii bogati se gandesc la bogatie! Oamenii saraci se gandesc la saracie! Oamenii fericiti se gandesc la fericire! Oamenii de succes se gandesc la succes! Si vorbesc despre asta! Ei pun incarcatura emotionala in asta si prin urmare, asta vor obtine, intrucat centrul atractiei, este determinat de focalizarea predominanta a gandurilor si a energiei.

Asadar, nu poti obtine Succes, pana nu dobandesti mai intai constiinta SUCCES-ului, la fel cum nu poti obtine prosperitate, pana nu dobandesti mai intai constiinta prosperitatii, la fel cum nu poti fi intr-o stare de sanatate perfecta, avand mintea guvernata de boala! Are sens?

Modul in care te simti, iti determina de fapt nivelul Constiintei tale! Si tocmai de aceea, tu atragi exact ceea ce gandesti cu mintea emotionala. Scripturile din biblie ne spun ca: omul este asa cum gandeste in inima lui! Vorbim aici de mintea emotionala, si nu de mintea logica.

Hai sa continuam. Iata ce spune si Albert Einstein: Imaginatia este totul. Este pre-viziunea atractiilor care vor veni in viata. Iar ceea ce spune Einstein este adevarat, intrucat nu poti materializa in plan fizic, decat ceea ce intra in sfera acceptarii tale (a constiintei tale), si nu vei putea materiliza o realitate diferita in viitorul tau, pana ce mintea ta nu vede o realitate diferita. Si tocmai de aceea, imaginatia reprezinta pre-viziunea atractiilor care vor veni in viata ta. Cand vizualizezi, de fapt materializezi, intrucat vizualizarea iti cristalizeaza de fapt constiinta. Bun si mai departe? Ei, mai departe, CONSTIINTA este cea care determina atractia lucrurilor in viata ta.

Asadar, in viata, nu atragi ceea ce vrei, ci ceea ce ESTI (tu in interiorul tau, prin gandurile pe care le pui laolalta pentru a forma imaginea tabloului constiintei tale).

Ar fi cu adevarat important si pentru tine sa iti deschizi mintea la aceste adevaruri de o profunzime remarcabila, intrucat CONSTIINTA ta, va determina rezultatele vietii tale! Vezi tu, oamenii in general, nu au capacitatea de a vedea realitatea decat din propria lor perspectiva, ei sunt foarte rigizi in acceparea altor fatete ale realitatii, intrucat convingerile lor sunt de neclintit. Iar tot ceea ce este in afara propriilor lor convingeri, le interpreteaza ca fiind impotriva lor. Ei gandesc ca si cum mintea lor ar fi inchisa intr-o cutie, si in general, nu sunt dispusi de a investi in propriul lor mod de gandire, pentru a depasi granitele ecestei cutii. Ei au gandirea ingradita (proces cunoscut sub denumirea: thinking inside the box), si astfel viata lor devine una ingradita, fiind practic prizonierii propriilor tipare de gandire.

Si iata intrebarea de final: Care este nivelul tau de constiinta, vis-a-vis de ceea ce tu iti doresti?

Daca acest articol ti-a placut, trimite-l si prietenilor tai. Fii chiar TU cel care-i ghideaza, iar unii iti vor multumi personal. Astept feedback-ul tau, pentru a-ti raspunde!

Succes Maxim catre SUCCES-ul tau ProGraMabil!

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa postarea; imi place tot ceea ce scrii. Felicitari si multumesc pentru aceste sfaturi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa iti fie cu folos Dina,multumesc pentru aprecieri.
    Sa va fie cu folos tuturor.
    Chiar este...din punctul meu de vedere "probata" eficienta acestei legi a atractiei si a dat roade de fiecare data cand mi-am dorit ceva , bineinteles in acord cu vointa divina.
    Cred ca toti si fiecare dintre noi avem o cunoastere in interior, asa ca se spune ca atunci cand ai incredere in tine insuti, ai incredere tocmai in Inteligenta care te-a creat. E acolo ca sa ne spuna cine suntem si care ne este menirea. Una dintre greselile pe care atata lume o face este ca spune: “bine, eu o sa atrag ceea ce vreau în viata mea”… si unul dintre lucrurile in care cred in mod profund, este ca nu atragi ceea ce vrei, atragi CEEA CE ESTI!

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...