duminică, 24 iulie 2011

"Prinde viata"


Azi zorii sunt o frumusete. 
Este o alta zi în care poti exprima cine esti, ce esti tu în viata asta. Aceasta viata este atât de scurta, atât de pretioasa, iar zilele trec repede pe lânga tine. Zilele trec chiar daca tu îti împlinesti dorintele sau nu, chiar daca esti sau nu deschis la noi experiente. Dar daca faci asta, s-ar putea sa atingi un alt nivel.

Este un lucru minunat când simti ca ceea ce faci este parte a unui întreg, a unei curgeri. Brusc începi sa simti ce sa faci si încotro sa te îndrepti. Stii ce cuvinte se vor spune chiar inainte ca ele sa fie rostite de ceilalti. 



Simti cum viitorul se desfasoara în fata ta ca o floare plina de frumusete si promisiuni. 
Iar linistea este peste tot, aparând cu sincronicitate în jurul tau ca margaretele într-un câmp deschis. Asta este ceva frumos, când se întampla, când te cheama, trebuie sa lasi orice altceva daca vrei sa fii ridicat deasupra lucrurilor si transportat pe noi planuri ale miracolului.

Însa suvoiul vietii nu e ceva ce poti controla. Nu este ceva ce poti forta sau crea dupa vointa ta. Ea este. Si felul în care percepi aceasta abundenta curgere de actiune coordonata înseamna a fi deschis, bun observator, si bineînteles, curajos. Pentru ca intrarea în acest râu subteran este marcata de acele presimtiri si dorinte, acele aluzii si sageti aruncate de îngeri catre tine. Ajungi la asta daca urmezi acea voce sau acea dorinta ascunsa, acel sentiment al drumului drept.

Uneori când faci asta, pare ca nu se întâmpla mare lucru. Dar câteva saptamâni mai târziu, sau luni, sau ani, actiunea aceea mica îsi poate croi un drum larg în viata ta si oamenii pe care îi întâlnesti, întâmplarile care îti sunt destinate, brusc se manifesta ca fiind ceea ce trebuia sa fie, singura actiune, pentru ca acest suvoi de viata sa înceapa si tu sa prinzi putere.

Fii deschis. Fii constient. Raspunde micilor presimtiri pe care le ai. Si chiar daca nu pare ca ele se vor materializa acum, continua, continua sa le urmezi. Si apoi, în acea zi norocoasa când simti ca suvoiul te trage la el, renunta la planurile tale cele vechi si sari si bucura-te de ceea ce se petrece.

Si acum o mica rugaciune pentru azi

Azi sunt deschis la semnele si la linistea îngerilor si spiritelor care ma ghideaza si ma înconjoara. Azi ma simt destul de relaxat ca sa vad si sa le aud semnalele, sunt destul de activ si de conectat ca sa actionez în concordanta cu ele.

Azi simt legatura mea cu propriul meu adevar interior si stiu ca voi fi ghidat de simturi, viziune si auz catre locuri ale miracolului. Azi simt legatura mea cu tot ceea ce este si simt marea curgere de energie si actiune care se manifesta în viata.

Azi sunt plin de curaj si sunt gata sa ma avânt într-o viata plina si în legatura cu tot.

Sunt profund relaxat. Sunt profund constient. Sunt plin de pace si de curaj. Sunt.

Iubire si pace,
Carrie
www.Quado.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...