joi, 21 iulie 2011

"Umple-te De Bucurie"


Astazi va doresc sa va umpleti de bucurie, pentru simplul fapt ca puteti asta. Facând abstractie de circumstantele exterioare, de cât de mult v-ati dezamagit voi însiva sau altii, de cât de mult v-au frustrat sau suparat, si chiar daca sunteti înconjurati de nesiguranta, tot va puteti umple de bucurie.

Poti face aceasta, pentru ca la un nivel mai înalt nu esti altceva decât bucurie, iubire si pace. Asta este ceea ce esti. Aceasta reprezinta "cine esti tu". La cel mai înalt nivel esti una cu tot ceea ce exista, si acest Tot exista într-o stare de pace perfecta.

Si astfel, tot ceea ce este nevoie sa faci, în orice moment, este sa îti amintesti ca esti o parte a mult mai mult decât a acestor mici circumstante care te înconjoara si pe care le numesti viata. Esti mult mai mult de atât.

Doar respira pâna când simti ca ajungi într-o stare mai pasnica. Si de acolo, doar simte cum urci prin crestetul capului catre sfera stralucitoare care este sinele tau mai înalt. Si atunci, deschide canalul de energie care exista între tine si sinele tau superior. Cunoaste ca sinele tau superior este creatorul acestei vieti si permite acelei energii pure, acelei energii a iubirii si pacii si bucuriei, sa coboare peste tine si sa te umple. Las-o sa fie "turnata" în tine pâna simti ca nu te poti abtine de la a zâmbi, doar de dragul minunii de a fi plin de o asemenea energie binevoitoare, bucuroasa, pasnica si iubitoare.

Iar acum, devino constient(a) de îngerii care te înconjoara, de cercul de lumina stralucitoare al carui centru esti. Asculta-i cum cânta în jurul tau, priveste-le lumina aurie radianta, si da-ti seama cât de binecuvântat(a) esti. Iar acum, ridica-te câte un pas pâna ce toti -tu, sinele tau superior, îngerii- deveniti una cu maretul Tot, Divinitatea, Unul. Simte cum te contopesti si te conectezi, energie pura, iubire pura.

Ramâi în starea aceasta atât cât doresti, conectat si unul, în cea mai adânca pace posibila.

Iar când esti gata, revino si deschide ochii. Simte bucuria. Simte reînnoirea. Sunt ale tale pe de-a-ntregul. Totul este real.


Iata o mica rugaciune pentru astazi

Sunt una cu tot ce exista. Sunt facut(a) din iubire, pace si bucurie. Sunt energie pura si ma pot conecta la o energie mai înalta, la Tot, oricând doresc.

Sunt pace. Sunt iubire. Sunt bucurie. Eu Sunt.
Va doresc sa fiti plini de bucurie.

Iubire si pace,

Carriewww.Quado.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...