joi, 11 septembrie 2014

Puteți fi sexi și frumoase și pentru noi, cei de acasă? Ia încercați…


Să presupunem că cei doi şi-au dat Like sau chiar le-a zis preotul “Să vă dea Dumnezeu Like”. Deci sunt oarecum pe-o potrivă, ţin unul la altul şi vor să rămână împreună cel puţin până la divorţ, Ghencea Civil sau “du-te dracu’, boule!”, că doar ştiţi că la început de relaţie se alintă cu nume de animale mici, iar la sfârşit cu nume de animale mari. 

La început erau scoşi din cutie, unul pentru alta, cu largul concurs al ambelor familii, care-şi stucheau în sân şi-şi făceau cruci agabaritice, plus “hai, dea Domnul să iasă odată!”, zis cu voce tare şi cu mireasma de tămâie discretă. 

Ulterior au ajuns în zona casnică. Şi uite-aşa am ajuns la ea, miezu’, responsabilă cu bunul mers emoţional, că profesional şi financiar e doar declarativ. Da, ştiu, o să săriţi excepţiile pişcate de centrul de greutate, că la voi e invers, corect, dar sunteţi excepţii şi nu se pune, când vorbim de majoritate. 

Ne doriţi fideli faţă de voi. Dar cine ne “ajută” să ne uităm peste gard? Tot voi. Da, da, voi, 100%. Ne împingeţi de la spate chiar, apoi vă miraţi de rezultate şi vă întâlniţi în crâşme, cu unicul subiect “bărbaţii este nişte porci şi nu ne merită”. Cum o faceţi? Foarte simplu. Niţică istorie casnică, de cuplu: ea se trezeşte, el o vede, o scanează printre gene, constată că da, e a lui, offf... Ea se sperie şi fuge la baie. Intră cine intră, dar iese Ileana Cosânzeana. Se îmbracă şi pleacă la job. Seara vine, se demachiază rapid, ia ceva comod şi sexi ca o cărămidă pe ea, iar el compară imaginea de seară cu cea de dimineaţă şi-şi zice că da, tot ea e. 

Dar de ce el, care o strânge în braţe, o dragălește, o alintă, are grijă când e bolnavă, vine cu micul dejun la pat în weekend şi nu numai, îi mai spală şi maşina şi-i mai face şi câte-o nefăcută, ca un shopping memorabil la Milano sau un trandafir pe pernă, totuşi are parte de Scary Movie cu fustă 5.0, versiunea crushed, pe când toţi ăia din trafic şi de la job au parte de Ileana Cosânzeana, îngrijită, scoasă din cutie, sexi şi feminină maxim, pe tocuri cum tu n-o vezi, şi, în plus, ai naibii beneficiază de toate astea gratis? 

Răspunsul e simplu: home sweet home e confundat cu un depou cu sursă de regenerare gratis şi fără obligaţii. Dar ia să apară norii despărţirii sau divorţului, odată să vezi cum Ileana Cosânzeana e numai pentru tine, no matter what happens outside. Păi şi e nevoie să rabzi cu lunile/anii, să ţi se facă lehamite şi să-i arăţi pisica, altfel nu se poate? Nu-i e mai uşor ei să-şi înceapă şi să-şi termine ziua gândindu-se că, după copii, propria ei persoană, părinţi şi colecţia de Loubies viaţa ei se împarte între el şi restul, care nu contează? Ok, şi nea Vasile trabă să fie ras, sport, atent cu burta, să nu ia proporţii, cu musculatura tonifiată, cât se poate şi alte alea, dar nu aştepta, femeie, să faci un pas, numai dacă-l face el. 

Vrei Clooney sau Brad Pitt? Păi fii şi tu Claire Forlani sau Ashley Judd...

de Sorin Lucian Ichim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...