duminică, 11 mai 2014

Le mulţumesc...


Celor care m-au abandonat în momente grele ale vieţii mele, fiindcă datorită lor am învăţat să nu mai depind de nimeni.

Celor care m-au dezamăgit, fiindcă datorită lor am învăţat să nu mai cred în promisiuni şi să nu mai am aşteptări de la oricine.

Celor care au răspuns cu rău la bunătatea mea, fiindcă de la ei am învăţat că nu oricine merită să i te dăruieşti.

Celor indiferenţi la iubirea mea, fiindcă datorită lor am învăţat că iubirea nu obligă la nimic.

Celor care m-au trădat şi au făcut din poveştile mele de viaţă motiv de bârfe şi batjocură, fiindcă de la ei am învăţat că nu oricine ştie să protejeze secretele unui om, să-i respecte intimitatea şi să-i înţeleagă durerile.

Celor care, atunci când am avut nevoie de o vorbă bună şi de o mângâiere, m-au jignit şi m-au lovit, fiindcă de la ei am învăţat că nu orice om este capabil să ajute şi să iubească atunci când celălalt are nevoie.

Celor care m-au criticat, fiindcă m-au ambiţionat să evoluez şi să-mi dovedesc ce pot.

Celor care au încercat să mă minimalizeze şi să mă facă să decad, fiindcă prin exemplul lor detestabil m-au determinat să preţuiesc echilibrul, cinstea, frumusețea şi omenia.

Celor care m-au folosit pentru a-și atinge scopurile, fiindcă datorită lor mă pot bucura de faptul că am fost utilă.

Celor care m-au îmbrâncit când mi-a fost greu, fiindcă datorită lor am învăţat că nu orice mână întinsă oferă sprijin şi ajutor.

Celor care m-au trădat şi care m-au nedreptăţit, arătându-mi cât de urâţi pot fi, fiindcă m-au făcut să îmi doresc să nu fiu niciodată la fel ca ei.

Celor care m-au judecat, pentru că de la ei am învăţat că orice om mic se poate crede mare arătând spre alţii cu degetul, dar că numai un spirit superior ajută omul să se ridice.

Celor care au încercat să mă distrugă şi să îmi tulbure pacea sufletului, fiindcă datorită lor am aflat cât de puternică sunt.

Celor care au încercat să îmi facă rău, pentru că datorită lor am învăţat că Dumnezeu mă protejează mereu...

de Irina Binder

Un comentariu:

  1. Le Multumeste la toti, celor care te-au suparat, amagit, jignit, dar iti multumesc si tie pentru ca ai reusit sa treci peste toate aceste obstacole.

    Le Multumeste tuturor celor rai, pentru ca numai asa ai reusut sa ne demonstrezi toata bunatatea ta.

    Le Multumeste tuturor celor ce te-au dezamagit de-a lungul vietii, pentru ca astfel ai invatat sa nu te mai amagesti doar cu nimicuri.

    Le Multumeste celor ce au raspuns cu indiferenta la iubirea ta, pentru ca astfel ai invatat persoanele la care trebuie sa fi tu indiferenta.

    Le Multumeste tuturor celor ce te-au tradat in viata ta, pentru ca numai asa ti-ai dat seama ca cel mai iubit om poate detine pumnalul cu lama cea mai taiosa si ascutita.

    Le Multumeste tuturor celora care te-au inpins si te-au lovit, pentru ca astazi sti, zambetul din exterioor, nu e si sufletul din interior. Sentimentele puse in vant pe-un snur, nu este la fel ca si-o viata pusa ca perlele pe-o ata.

    Le Multumeste tuturor celora care te-au criticat, pentru ca, critica lor aici, e lauda ta de dincolo de pasarela care te va binecuvanta.

    Le Multumeste tuturor celor care au dorit sa te minimalizeze si sa te determine sa cazi, pentru ca astfel ai invatat sa-ti menti echilibrul pe-o maxima inepuizabila de timp.

    Le Multumeste tuturor celora care te-au folosit si au incercat prin tine sa-si atinga scopurile, pentru ca scopul tau nu a fost, nu va fi si nu este de folosul lor.

    Le Multumeste tuturor celora care te-au inbrancit cand ti-a fost greu, pentru ca usorul lor de atunci, va fi greul lor de apoi, iar greul tau de atunci va fi usorul si placutul tau de apoi.

    Le Multumeste tuturor celora care te-au judecat, pentru ca la judecata judecatilor de apoi, fiecare isi va primi judecata pe care-o merita dintre noi.

    Le Multumeste tuturor celora care au incercat sa te distruga, pentru ca azi sti ca diamantele sunt cele mai pretioase si rezistente materiale existente posibile.

    Le Multumeste tuturor celora care au incercat sa-ti tulbure pacea sufletului, pentru ca pacea sufletelor lor, va fi doar atunci cand va fi pace in sufletele tuturor.

    Le Multumeste tuturor celora ce ti-au vrut raul, pentru ca Dumnezeu este doar bunatate, iar raul este si ramane, doar bumerangul aruncat inspre cer.

    Fie ce o fi, iti multumesc si eu, si multumeste-I lui Dumnezeu, ca existi, si ca tu esti cine esti, si esti ceea ce esti!

    O seara Minunata Daniela!

    imi

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...