joi, 24 mai 2012

Rugati-va !

ACUM, viaţa mea...a ta... a noastră, a lor... se transformă în Lumină!

ACUM, grija şi povara care îmi apasă Sufletul , se transformă în Lumină!

Iubirea Divină mă însoţeşte!

ACUM, tot ce este Lumină se transformă în REALITATE!
... ...

Bucurie a Întâiului Început, însoţeşte-mă!
Bucurie Divină a Primei Clipe, fii cu fiecare acţiune a mea!
Transformă energia mai puţin bună în Temelie a Clipei perfecte!
Fii cu mine, Bucurie Divină!
Mergi alături de mine clipă de clipă, din Eternitate în Eternitate!
Iubire Divină lasă-mă să conştientizez cu fiecare clipă că sunt născut din Tine şi orice fac cu Iubire nu poate fi decât opera Splendorii Tale!
Mă las pe Mâna Iubirii şi Bucuriei Divine!
Ele mă ocrotesc şi mă ajută să fac totul cu Bucurie şi Iubire Divină!
...

RUGĂCIUNEA NOASTRĂ
pentru tot ce există

Să ne rugăm pentru Universul care ne ţine în braţe, pentru Natură, în semn de mulţumire pentru felul în care ni se dăruie cu Iubire Necondiţionată!

Să ne rugăm pentru Oamenii singuri pentru ca ei să aibă puterea de a-şi transforma singurătatea în Sărbătoare!

Pentru Îndrăgostiţi pentru ca Iubirea lor să fie curată! Pentru cei care aduc Binele în viaţa tuturor pentru ca să aibă Puterea să o facă mereu!

Pentru cei care încă nu ştiu că aparţin Luminii Divine, ca să-şi aducă aminte de aceasta şi să se comporte ca Lumină!

Să ne rugăm pentru noi toţi ca să avem Puterea şi Voinţa de a manifesta etern asemănarea noastră cu Dumnezeu!

Să ne rugăm pentru toate Animalele din Grădinile Zoologice în semn de mulţumire pentru că şi-au sacrificat libertatea pentru noi! Pentru toate Animalele Lumii în semn de recunoştinţă şi iubire pentru că ne acceptă indiferenţa!

Să ne rugăm pentru Plante, pentru toţi Arborii, în semn de mulţumire pentru felul încântător în care ne susţin Viaţa!

Să ne rugăm pentru toate Entităţile de Lumină în semn de mulţumire şi recunoştinţă că ne ghidează pe Cărările Vieţii!

Să ne rugăm pentru trecut, mulţumindu-i că ne-a oferit MINUNEA clipei de ACUM! Să ne rugăm pentru acest ACUM în care ne aflăm, pentru că ne dă şansa de a conştientiza splendoarea Clipei de mâine şi să ne rugăm pentru Clipa de mâine asigurând-o că vom şti să-i mulţumim pentru BUCURIA cu care vine!

Să ne rugăm pentru cei care au plecat înapoi în Cerul Divin, pentru ca Spiritul lor să fie mereu călăuzit de Lumina Reală! Să ne rugăm pentru cei care se nasc chiar ACUM pentru ca Iubirea şi Bucuria Divină să le lumineze mereu paşii!

Să ne rugăm pentru cei care se vor naşte în viitor pentru ca ei să ştie că pe Pământ numai Iubirea există! Să ne rugăm pentru fiecare atom de viaţă pentru ca să ştie că îl iubim! Să ne rugăm pentru cei care nu ştiu încă să iubească pentru ca Iubirea să le inunde trăirea!

Să ne rugăm pentru Soare, Stele şi Lună în semn de mulţumire pentru că ne luminează drumul către desăvârşire!Să ne rugăm pentru Planeta noastră, pentru Nori şi pentru Ploaia binefăcătoare, pentru Vântul mângâietor, pentru Zăpezile care cad şi pentru Anotimpurile care se succed, mulţumindu-le că ne ajută să existăm şi să ne scăldăm în frumuseţe şi prosperitate!

Să ne rugăm pentru Viaţă şi să ne exprimăm recunoştinţa că ne umple cu Divinitate, făcându-ne să strălucim cu fiecare respiraţie a noastră!
Să ne bucurăm împreună şi să-L îmbrăţişăm pe Dumnezeu, AtotIubitorul, mulţumindu-i că a semănat în noi Perfecţiunea! Să ne rugăm unii pentru alţii pentru ca să nu încetăm să fim frumosi, împreună!

Cuvinte aducătoare de pace, de bucurie, de linişte sufletească şi împlinire a vrerii Cerului. Sunt cuvinte inspirate de Spiritele Sfinte ce ne ocrotesc şi ne ghidează permanent.
Până acum am învăţat că indiferent de religie Dumnezeu este Unul iar limbajul pe care îl foloseşte şi care este înţeles de tot acest Univers este limbajul Iubirii, al Păcii şi al Bucuriei. Rugăciunile acestea sunt închinate Sfinţilor care în momentele grele ale vieţii şi-au îndreptat iubirea spre mine şi mi-au ghidat paşii. Ele sunt adunate din diferite Biserici atât ortodoxe cât şi catolice. În viaţa mea şi a celor care mă înconjoară, aceste Rugăciuni au adus Miracolul şi Împlinirea!
Atunci când doriţi să înălţaţi o Rugăciune către Cer, aprindeţi o lumânare micuţă şi rugaţi Îngerul Focului Divin să vă însoţească cuvintele şi să le conducă către Inima AtotIubitorului nostru Tată Ceresc! Imaginaţi-vă că odată cu voi se roagă toate Fiinţele Lumii! Rugaţi-vă pentru toate Fiinţele Lumii! Veţi vedea întâmplându-se Minune după Minune cu voi şi cu întreaga noastră Lume! 

Rugati-va!!!

de Ioana Bucur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...