marți, 16 august 2011

Mulţumirea sufletească


Se spune că mulţumirea sufletească este virtutea supremă. 

Mulţumirea sufletească înseamnă să trăieşti din plin ceea ce este bun din fiecare moment. Mai presus de orice, înseamnă să trăieşti în urma momentului prezent, în acel Acum Etern. Cât de mult pierd în viaţă oamenii care îşi doresc permanent ca lucrurile să fie altfel decât sunt! Care se plâng fără încetare şi care îşi spun că lumea le datorează cu mult mai puţin decât le dă!Trebuie să zâmbim înlăuntrul nostru cu Dumnezeu, ştiind că viaţa este visul Său. Mulţumirea sufletească este calea cea mai sigură de a obţine tot ceea ce este mai bun din fiecare împrejurare.                                          -Afirmaţie .Prin cele mai puternice furtuni ale vieţii, sunt mulţumit, pentru că am în inima pacea Lui Dumnezeu.

Iertarea
Iertarea este sabia victoriei! Când îi iertăm pe aceia care încearcă să ne facă rău, îi lăsăm fără de însăşi puterea de a ne face rău. Mai mult chiar, dacă răspund cu iubire, îşi unesc forţele cu ale noastre şi, astfel, forţa noastră se dublează. Însă iertarea nu trebuie dată pentru efectul pe care îl are asupra celorlalţi, ci pentru libertatea pe care o afirmă în inimile noastre.Nu permite ca vreo circumstanţă exterioară să-ţi condiţioneze fericirea interioară. Nu te mulţumi cu mulţumirea omului. Nu te mulţumi decât atunci când simţi în inima ta bucuria Lui Dumnezeu.
-Afirmaţie.Tot ceea ce mi se întâmplă este spre binele meu. Primesc cu braţele deschise toate durerile şi le consider ocazii de a-mi lărgi înţelegerea.

Puterea voinţei
Puterea voinţei şi nu ideea vagă şi abstractă de noroc este secretul adevăratei împliniri. Puterea voinţei, la nivelurile subtile ale energiei, generează ceea ce pare numai să fie noroc, atrăgând asupra noastră, ca un magnet, ocaziile. Puterea voinţei noastre este întărită de înlăturarea din minţile noastre a tendinţei de a spune nu: obstrucţiile dubiilor, trândăviei şi ale fricii – da, chiar şi ale fricii de a avea succes!Puterea voinţei este cultivata prin perseverarea în împlinirea tuturor scopurilor pe care ţi le propui.Trebuie să se înceapă cu întreprinderi mici, iar pe urmă să se treacă la unele mari. Puterea infinită a voinţei vine din alăturarea redusei puteri omeneşti a voinţei la conştiinţa infinită, atotputernică, a Lui Dumnezeu.
-Afirmaţie.Voinţa mea este să fac ceea ce este drept să fac. În lături, voi munţi care staţi în calea mea! Nimic nu-mi poate opri înaintarea!


Sănătatea
Sănătatea înseamnă mai mult decât a nu fi bolnav! Este o stare radioasă a binelui interior.Bolile fizice pot fi vindecate de medicamente. Însă nici un medicament nu poate să inducă acea stare de energie fără limite care apare atunci când fiecare celulă a corpului cooperează cu mintea de bunăvoie, bucuroasă, în tot ceea ce caută să facă.O asemenea stare de bine radioasă apare după ce mintea a fost curăţată de orice umbră de nehotărâre, de frică, de dubiu; când ai învăţat să spui DA în viaţa şi când ai învăţat să iubeşti.
-Afirmaţie.Celulele corpului meu îmi ascultă voinţa: dansează cu o vitalitate divină! Mă simt bine! Sunt un râu curgător de putere şi energie fără limite!


Autocontrolul
Dacă un lac este făcut să se scurgă prin prea multe pâraie, seacă în curând. La fel, dacă energiile din inima unui om se împart în nenumărate torente de dorinţe, omul este secat, în cele din urmă, de însăşi puterea de a simţi. Sătul de plăceri, devine uscat, blazat şi indiferent până şi la cele mai mari minuni.Senzualul îşi imaginează că, renunţând la plăceri, ar renunţa la fericire. Dar, de fapt, cu cât omul îşi înfrânează mai mult simţurile şi învaţă să trăiască împăcat cu eul său interior, cu atât mai mult descoperă că străluceşte de fericire, sănătate şi de o senzaţie radioasă de libertate şi bine.
-Afirmaţie.Sunt puternic prin mine. Sunt întreg cu eul meu. Bucuria şi perfecţiunea universului aşteaptă să fie descoperite în însăşi fiinţa mea lăuntrică!

Sursa : AFIRMAŢII PENTRU AUTOVINDECARE - J. DONALD WALTERS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...