marți, 9 august 2011

Iubirea neconditionata


Exista demnitate in a nu renunta la cineva pe care-l iubiti cu adevarat. Dar e si mai multa demnitate in a-l lasa liber asfel incat acesta sa poata descoperi o iubire mai buna. Aceasta arata iubirea voastra adevarata deoarece atunci voi deveniti neegoisti. Punandu-i pe ceilalti in fata, iubirea neconditionata creste.
    Exista respect in a lupta galant in a cuceri inima cuiva a doua oara. Dar vine si un mai mare respect de a lupta din greu si a sti cand sa va opriti. Cu toate ca ati da totul de a avea trecutul inapoi, acea persoana v-a atins viata intr-un fel ce va va face viitorul mult mai luminat.
    Acceptati acest lucru si tineti capul sus stiind ca le-ati capturat deasemenea si inima.
    Exista curaj in a va lasa inima sa va doara, dar e un curaj si mai mare in a sti ca va fi cicatrizata dar mai puternica pe masura ce trece timpul.
    Indiferent ce a cauzat aceste cicatrici, ele v-au facut sa va simtiti bine intr-un anumit fel si va veti face o persoana mai buna cand va veti casatori din cauza lectiei pe care ati invatat-o de la cicatrice.
    A pierde persoana care a insemnat cel mai mult pentru voi in viata voastra e o experienta dureroasa, dar e si mai dureros sa o lasati sa va conduca viata.
    Exista vitejie in a mai astepta o alta sansa.
    Voi veti avea intotdeauna privirea, glumele si memoria. Nu subestimati niciodata valoarea acestora in inima voastra si a lor.
    Iubirea adevarata doare cand e pierduta dar si o mai mare iubire creste in voi din realizarea ca ceva mai bun este in lume atat pentru voi cat si pentru ei. Si ca mai sunt lucruri pe care le puteti imparti cu acea persoana, cu toate ca anumite sentimente s-au schimbat.
    Luati-le mana si ajutati-i sa-si realizeze sperantele si visele deoarece in acestea este demnitate, respect, curaj, umilinta, vitejie si iubire neconditionata ce va continua sa creasca in inimile amandurora.

       de Violetta  Chiriac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...