luni, 19 septembrie 2022

Sunt multe femei care privesc la suflet, nu la buzunar…

https://www.iubiresilumina.com/2022/09/sunt-multe-femei-care-privesc-la-suflet.html

Aceste gânduri sunt pentru cei care cred că toate femeile sunt materialiste și că le pasă doar de bani.

Da, nu mă îndoiesc că ai fost rănit, așa cum am fost cu toții. Însă nu poți discredita toți oamenii. Nu te poți purta ieftin și urât cu toată lumea, pentru că cineva te-a rănit cândva.

Sunt femei care sunt însetate de dragoste. Sunt femei care tânjesc să fie cuprinse într-o îmbrățișare, care tânjesc să se simtă în siguranță. Sunt femei care sunt ceea ce spun că sunt. Sunt femei cărora le place să poarte șorț și să stea în bucătărie, sfidându-și propria oboseală, pentru că le place să aibă grijă de bărbatul și de copiii lor. Sunt femei care respectă rolurile ambelor sexe, într-un mod frumos și discret. Sunt femei care își respectă și își onorează bărbatul.

Pentru că, dacă nu te respecți mai întâi pe tine însuți, este imposibil să poți respecta pe cineva.

Sunt femei cărora nu le pasă dacă bărbatul lor este sărac sau bogat, pentru că vor un suflet plin de frumos, nu un buzunar plin. Iar asta este cea mai mare bogăție. Sunt femei care iubesc puternic, absolut și complet.

Iar când întâlnești o astfel de femeie, în loc să o apreciezi și să o păstrezi, faci totul pentru a o pierde, fie cu comportamentul tău, fie cu cuvintele tale. Va îndura mult, pentru că am spus că iubește puternic, absolut și complet, dar totul are o limită.

Iar dacă vei ajunge vreodată în punctul de a-i răni demnitatea, atunci îți va da un X mai mare decât iubirea ei. Pentru că această femeie s-a chinuit, a răbdat, a luptat și a reușit singură.

Niciun iad nu a atins-o și nu se târguiește cu principiile ei. Și dacă nu o crezi, întreabă. Întreabă în jurul ei. Dar nu vei auzi cuvinte urâte despre ea, pentru că această femeie este Specială (exact, cu S mare).

Așa că, învață, pentru ca atunci când se întâmplă să cunoști o astfel de femeie, să o respecți, să ai grijă de ea și să o iubești.

Pentru că această femeie nu are nevoie de cineva care să o hrănească, sau de cineva care să-i rezolve problemele, sau de cineva care să-i ofere o viață confortabilă. Tot ceea ce și-a dorit, are deja, pentru că a învățat să se sprijine și să se bazează doar pe ea însăși. Este independentă, așa că nu are nevoie de nimeni și nimic!

Această făptură, prieteni, se numește „femeia dinamică” și nu are nevoie lângă ea de acei bărbați care să-i rupă sufletul și să o umilească. Ea are nevoie de dragoste, iar dacă vei reuși să îi câștigi inima, atunci vei primi de la ea cea mai pură formă de iubire.

Respectă această femeie pentru că, în ciuda dezamăgirilor trăite în trecut, ea te-a ales pe tine.

Alături de o astfel de femeie, vei avea o viață frumoasă, fericită și liniștită, plină de iubire. Așa că, oferă-i un umăr pe care să se sprijine când se simte tristă, o îmbrățișare pentru a-i șterge toate nesiguranțele, un sărut înainte de culcare…

Iubește-o prin acțiunile tale dar și în cuvinte. Iubește-o oricum, dar iubește-o!

Aștept impresiile voastre în comentarii. Mulțumesc.

Un comentariu:

  1. Adevărat , sunt bărbați care nu înțeleg femeia adevarata care ii iubește , in final o pierde.
    Ce păcat, ca acei bărbați care o apreciază , sunt deja luați de femei mai “slabe” sufletește și o duc bine alături de ei.

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...