marți, 7 iunie 2016

Ce este al tău îți aparține și va veni întotdeauna la tine

 
Unele lucruri se dobândesc. Prin curaj și inițiativă. Altele vin la tine. Ți se dăruiesc când te aștepți mai puțin. Pentru că îți aparțin. Simplu și în cel mai natural mod.

Uneori, poți încerca să faci lucrurile să se întâmple și înveți că toate au un timp al lor. Afli că unul dintre ingredientele importante ale unui rezultat armonios este sincronizarea. Această înțelegere conduce la o atitudine mentală relaxată, plină de încredere, care creează un climat favorabil curgerii vieții.

Încrederea vine odată cu atenția asupra experiențelor trăite. Nu este suficient să treci prin multe. Trebuie să-ți dezvolți și obiceiul de a observa. Pentru că există întotdeauna o cauză și un efect. Un timp potrivit și unul nepotrivit. O legătură între ceea ce simți și ceea ce atragi în viața ta. O sincronizare.

Experiențele care au potențialul de a-ți marca istoria personală îți aparțin înainte chiar ca tu să o știi. Și ajung la tine prin cele mai nebănuite căi, în cele mai neașteptate momente. Cât timp vei alerga după ele, vor continua să se îndepărteze. Abia când înțelegi că nu poți avea nimic din ce nu e al tău și că ce îți aparține vine de bunăvoie la tine, te oprești. Și observi frumusețea din jurul tău.

Afli că atunci când cultivi o stare interioară de încredere, viața este liberă să-ți ofere ce are mai bun. Și tot ce tu îi oferi ei.

sursa: internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...