marți, 23 aprilie 2013

Zâmbește-ți dimineața în oglindă...ȘI VEI AVEA O ZI BUNĂ!


Unul dintre motivele pentru care merită să-ţi zâmbeşti dimineaţa în oglindă este că emani frumuseţe şi bunătate. Privirea ţi se înseninează, începi să ai deschidere către lucruri frumoase. Ai mai multă încredere în tine, te accepţi sau ştii că poţi schimba ceva în bine. Zâmbindu-ţi în oglindă vei atrage energie pozitivă.
Unul din motivele pentru care oamenii evită să se privească uneori în oglindă, ratând zâmbetul de dimineaţă, este … nemulţumirea. De chip sau de situaţie..
Cum o putem transforma în ceva bun, constructiv, în motivaţie? Şi cu ajutorul
informării în domeniul esteticii. Există o mulţime de idei despre cum îţi poţi îmbunătăţi imaginea şi cum poţi să-ţi faci viaţa mai frumoasă. N-ai trata cu indiferenţă complimentele sincere ale cuiva care îţi spune pe neaşteptate:

„Arăţi foarte bine astăzi....e ceva schimbat la tine..”

Haide să descoperim împreună câteva dintre micile trucuri, care îţi pot însenina ziua, încă de la prima oră a dimineţii, indiferent că eşti femeie sau bărbat.
Noi, oamenii, socializăm de regulă îmbrăcaţi şi încălţaţi. Singurele segmente preponderent neacoperite sunt faţa şi mâinile, analizate instinctiv atât de ceilalţi, dar şi de tine, creând în subconştient acea impresie pe care ţi-o lasă „primul contact”.
Cum îţi poţi îmbunătăţi fizionomia? Începe prin două lucruri simple:

Forma sprâncenelor

Te-ai gândit vreodată că îţi poţi schimba radical imaginea în bine, cu ajutorul sprâncenelor?
Dacă ochii sunt ferestrele sufletului, atunci sprâncenele sunt ramele ferestrelor…
Cu ajutorul sprâncenelor oamenii îşi exprimă emoţiile. O fizionomie fără sprâncene este nefirească. Atunci când sprâncenele noastre au o formă nepotrivită, putem avea o expresie nenaturală, artificială. Arătăm „miraţi”, deşi nu suntem, părem fioroşi şi încruntaţi deşi avem un suflet bun ca pâinea caldă. Părem duri şi distanţi deşi doar ne preocupă ceva.. Oamenii sunt catalogaţi în funcţie de prima impresie şi din ea parte integrantă sunt sprâncenele. Sprânceana trebuie să fie cât mai aproape de forma ei naturală, desigur, uşor îmbunătăţită. O sprânceană tunsă, îngrijită, naturală, adecvată fizionomiei noastre, ne poate întineri. Privirea ta va fi mai bine pusă în valoare şi vom transmite interlocutorului mesajul corect: Că suntem persoane deschise, pozitive în gândire, cu o alura mai tinerească şi mai senină.

Aspectul tenului

Este greu să gândeşti pozitiv, atunci când dimineaţa vedem în oglindă o faţă ridată prematur, sau suferind de acnee.
Tenul nostru trebuie îngrijit cu dragoste şi atenţie. Tenul (pielea noastră în general), reflectă toate disfuncţiile din organism. Te trădează când nu bei apă suficientă, prin pungi şi cearcăne la ochi, ne spune că sunt multe toxine în organism sau dezechilibre hormonale, printr-o erupţie nedorită. Ne avertizează că ficatul nostru este în suferinţă, printr-un colorit spre galben al pielii şi al buzelor spre vineţiu.
Ce nu ştiai poate este că tu, dar şi cei din jurul tău, avem un dar: de a recunoaşte instinctiv un om sănătos, după aspectul feţei. Un ten luminos, curat, ne creează senzaţia de sănătate, echilibru, seninatate, confort şi linişte interioară.

Şi acum, un mic exerciţiu de imaginaţie: Te trezeşti dimineaţa şi te uiţi în oglindă. Te întâmpină o faţă plină de prospeţime. Tenul tău arată minunat, radiind sănătate şi frumuseţe din interior. Privirea ta este mai senină şi te prezintă aşa cum eşti: un om bun, cu potenţial.
Îţi place ce vezi în oglindă. Şi.. zâmbeşti!
Toate porţile universului ţi se deschid. Pentru că zâmbetul tău înseamnă: iubire, acceptare şi respect. Pentru tine şi ceilalţi din jurul tău.

Îţi doresc să începi fiecare zi din viaţa ta cu... un zâmbet în oglindă.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...