joi, 9 februarie 2023

Bărbatul care cu adevărat vrea să fie cu tine te sună, îți scrie, îi pasă, este prezent!


Este toxic să tot găsești argumente pentru absența unei persoane, mai ales atunci când știi că, de fapt, această persoană are tot timpul din lume să fie alături de tine. Este toxic să te prefaci că totul este bine, atunci când lucrurile stau diferit.

Este nesănătos să cedezi de fiecare dată, doar pentru a păstra un om alături. „Așa este el” îți spui. „Așa a fost educat, așa este felul său de a fi, așa își manifestă el sentimentele”. Firește, nu are cum să fie adevărat.

Lucrurile stau mult mai simplu: omul care vrea să fie alături de tine, va găsi o modalitate să te vadă aproape. Omul pentru care contează această relație, va găsi resurse să mențină relația și să construiască.

Omul care te place sincer, va avea toate motivele să lupte pentru tine și pentru povestea voastră. Restul este doar iluzia unei iubiri, iluzia unei vieți în doi, iluzia unor așteptări și a unor dorințe care nu se mai realizează.

Vei înțelege că un bărbat vrea cu adevărat să fie cu tine prin felul său de a fi. Prin atitudinea sa. Prin manifestările sale zilnice. Prin efortul constant de a îmbunătăți relația voastră. Prin comportament.

Vei înțelege că un bărbat are sentimente sincere prin gesturile sale. Prin felul în care lasă totul și vine alături de tine, pentru că te simți rău. Când se deconectează de la alte activități și te ascultă sincer, pentru că îi pasă.

Atitudinea face diferența

El te sună, îți scrie, îți aduce desertul care îți place, îți oferă florile preferate, Îți răspunde sincer la întrebări, este conectat emoțional, este atașat de lumea ta, se interesează de tine și de trecutul tău.

El face tot posibilul să se aproprie emoțional de tine. Nu pentru a obține anumite avantaje, nu pentru că are un interes ascuns, dar pentru că așa simte el, acesta este felul în care îți poate transmite o mică parte din emoția lui.

Bărbatul care vrea să fie cu tine, este cu tine. Argumente precum că nu are timp, că este presat de serviciu, că tot intervine ceva sunt doar pretexte copilărești, care demonstrează atitudinea lui neserioasă.

Bărbatul care vrea să fie cu tine, îți demonstrează sincerele lui intenții. Nu ocazional și nu după cum are chef, dar în mod constant. Pentru că a fi într-o relație serioasă nu este un moft, o plăcere de moment.

E vorba despre atitudinea sinceră și corectă venită din partea lui. E vorba despre maturitatea sau emoțională, conectată cu lumea și cu așteptările tale. E vorba despre felul în care a fost educat.

Bărbatul care cu adevărat vrea să fie cu tine te sună, îți scrie, îi pasă, este prezent. Ai înțeles bine: te sună, îți scrie, îi pasă, este prezent. Și lista poate continua. Apropro, atitudinea indiferentă, egoismele și pretextele nu fac parte din această listă.

© De Vorbă cu Tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...