joi, 2 februarie 2023

Semne dureroase că un bărbat nu mai vrea femeia de alături în viața lui!


Uneori toată iubirea din inima unei femei nu va fi suficientă pentru a convinge un bărbat că are rost. Din clipa în care și-a confirmat că nu mai vrea să facă parte din povestea lor, comportamentul său, cuvintele spuse, atitudinea s-au schimbat radical.

El nu mai vrea să fie cu această femeie. Poate că a iubit-o mult în trecut, poate că s-a folosit de sinceritatea ei, poate că a acceptat aventura dar nimic mai mult. Ea nu va înțelege ce se întâmplă, ea va căuta răspunsuri, ea așteaptă o reacție.

Doar că reacțiile sunt complet diferite. În loc de asumare și comunicare sinceră, sunt multe lucruri nespuse și la fel de multe decizii luate în mod egoist. Din moment ce nimic nu îl mai leagă de această femeie, el își permite lucruri urâte.

A ales să mai rămână alături din milă, sau din interes. E doar o alegere de moment, la primul semnal va evada din relație, va pleca fără remușcări. Însă comportamentul său nu poate fi ignorat. Femeia de alături își dă seama că nu mai este dorită, iubită.

El pur și simplu trăiește o lume paralelă, străină, o lume egoistă, acolo nu este loc pentru emoțiile ei, pentru opinii și argumente, pentru felul ei de a fi. El nu mai este interesat să cunoască femeia de alături, să o înțeleagă cu adevărat.

Indiferența ia locul sentimentelor frumoase. În momente importante, când este nevoie de prezența și susținerea lui, pur și simplu nu-i pasă. Nu vrea mai mult de la această relație, nu vrea să construiască, știe că totul se va sfârși.
Știe că nu acolo este locul său

Comunicarea devine toxică. Intervine de fiecare dată cu o atitudine superioară, își permite să impună convingeri, decizii, să vină și să plece când vrea, să devină frustrat și furios oricând. Are tot mai multe pretenții, reproșuri.

Ba chiar poate fi agresiv în anumite momente, poate să vorbească urât, să judece comportamente, fără să-i pese dacă reacțiile sale vor avea un impact negativ asupra stării de bine a partenerei. El știe că nimic nu mai este la fel.

Ea nu mai este o prioritate, cuvintele ei nu mai sunt importante, gesturile ei pline de afecțiune nu îl mai provoacă să fie recunoscător și empatic, discuțiile despre viitor își pierd din valoare, totul devine trist și inutil.

El nu mai vrea să fie lângă acea femeie, iubitoare și sinceră. Nu-i pasă că ea face tot posibilul ca lucrurile să funcționeze. A ales deja alt drum, a descoperit deja alte povești, a descoperit în sufletul său o altă lume, fără ea.

În orice moment poate să iasă cu prietenii, sau poate să-și planifice activități fără a se consulta cu nimeni. Atunci când este presat să vină cu o reacție, răspunde că este ocupat, nu are timp și energie, vrea să fie lăsat în pace.

Poate va flirta deja cu alte femei, poate va crea scenarii paralele. Cert este că nu va mai exista un viitor comun, o poveste comună, o iubire pe care să o împartă cu acea femeie. Mai devreme sau mai târziu, va pleca, ignorând toate mesajele, implorările, cuvintele.

© De Vorbă cu Tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...