luni, 31 ianuarie 2022

O scrisoare deschisă tuturor femeilor care se dedică bărbaților nepotriviți


În primul rând, ar trebui să știi că este de-a dreptul minunat atunci când încerci atât de mult să ai grijă de alți oameni. Sincer. Astfel de oameni se pot număra pe degete.

Este cu adevărat de necrezut că ești pregătită pentru orice, de dragul relației tale. Dar în același timp – este foarte trist gândul că ești atât de dezinteresată și îți sacrifici cu ușurință propria bunăstare de dragul oamenilor care uneori nu merită deloc.

Tu, fără să eziți vreun minut, ești gata să-ți dai inima oamenilor care nu ar trebui să aibă nimic în comun cu tine.

Există o mulțime de astfel de „rătăciți” în această lume. Și într-un fel incredibil te convingi că îi poți repara. Dar, din păcate, bunătatea ta este de fapt doar folosită.

Da, exact. Cei pe care încerci să îi ajuți cu toată sinceritatea ta. La urma, sunt gata să muște din mâna care îi hrănește. Nu observi acest lucru? Pur și simplu folosesc inima ta mare și bună. Și ei te vor folosi, atât timp cât le poți da orice. Te „beau” până fund, apoi te vor arunca pur și simplu ca pe un lucru inutil. Și vei fi lăsată singură în tristețe, amărăciune și dezamăgire.

Mi-ar plăcea foarte mult să-ți spun că, dacă ești întotdeauna la fel de bună și sinceră acești oameni cu siguranță te vor aprecia și iubi. Dar nu este adevărat. Cert este că există prea multe persoane groaznice în lumea noastră. Iar tu, cu inima ta mare și bună, nu îi poți filtra.

Până la urmă, sfârșești prin a intra într-o relație cu bărbați teribili care se joacă pur și simplu cu sentimentele tale. Mai mult, te vor urmări literalmente pentru a te insulta, umili și manipula. Adică faci tot ceea ce le este benefic și ei te distrug.

Oricât de dureros ar fi să vorbești despre asta, dar aceștia sunt oameni temporari din viața ta. Ei apar la orizont la comoditatea lor și te părăsesc imediat ce nu mai au nevoie de tine pentru propriile lor scopuri.

Astfel de personaje există, acest lucru nu mai poate fi schimbat. Vei întâlni mai mult de un om în viața ta care te va hrăni cu vorbe dulci și false, astfel încât să crezi doar. Cel mai trist lucru este că în spatele tuturor cuvintelor „înflorite” – nu există un singur gram de sinceritate și bune intenții. Tot ce vor ei este să le îndeplinești dorințele. Mai mult, sunt mai mult decât siguri că vor reuși.

Acești tipi au un singur obiectiv – să te folosească la maxim. Ei nu te iubesc. Aceștia sunt bărbații lângă care nu te vei simți niciodată în siguranță. Nu vei fi niciodată calmă și încrezătoarea lângă ei. Nu vei ști niciodată ce pace și armonie meriți. Tot ce obții în schimbul bunătății și deschiderii tale este un stres nesfârșit. Incertitudine și anxietate. Frică și teamă. Îți vor exploata cu brio vulnerabilitatea, provocând dureri infernale.

Uneori, se pare că nimic altceva decât durere și frustrare, nu vei primi în viață. Dar nu este așa. Nu devii diferit. Nu refuza să fii amabilă și plină de bunătate doar pentru că există un anumit număr de persoane egoiste și necinstite pe această lume. Pentru că, până la urmă, vei câștiga tu, nu ei.

Da, au profitat de sinceritatea ta. Dar vor rămâne pentru totdeauna ceea ce au fost – doar niște amărâți. Într-o zi îl vei întâlni pe bărbatul pe care îl meriți, iar răbdarea ta va fi răsplătită. În acel moment vei uita de toți acei ipocriți care te-au jignit.

Pentru a rămâne fidel cu tine însuți, vei primi cea mai valoroasă recompensă – iubirea adevărată. Cea pe care o meriți.

Doar continuă să iubești așa cum faci întotdeauna și în cele din urmă vei găsi pe cineva care îți va răspunde la fel. Meriți să iubești și să fii iubită.

Sursa: https://estiminunata.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...