joi, 13 ianuarie 2022

Renunta la oamenii care nu sunt pregatiti sa te iubeasca pe tine!

https://www.iubiresilumina.com/2022/01/renunta-la-oamenii-care-nu-sunt.html

Acesta este cel mai greu lucru pe care il vei avea de facut in viata ta, dar va fi si cel mai important: inceteaza sa iti mai oferi iubirea celor care nu sunt pregatiti inca sa te iubeasca.

Inceteaza conversatiile grele cu oamenii care nu vor sa se schimbe.
 
Inceteaza sa fii disponibil pentru oamenii care sunt indiferenti la prezenta ta.
Inceteaza sa-i iubesti pe aceia care nu sunt pregatiti sa te iubeasca pe tine.
Stiu ca instinctele tale te vor ghida sa incerci sa castigi bunavointa tuturor celor din jurul tau, dar acest impuls iti va pierde vremea, iti va fura energia si te va pagubi de sanatatea ta fizica, mentala si spirituala.
 
Atunci cand incepi sa te manifesti PE TINE in viata ta, complet, cu bucurie, interes si angajament, nu toata lumea va fi pregatita sa te intalneasca in acest loc la sinceritatii pure…
Asta nu inseamna ca trebuie sa schimbi cine esti.
 
Inseamna ca e nevoie sa incetezi sa-i iubesti pe cei care nu vor sa te iubeasca inca.
Atunci cand esti exclus, ofensat subtil, uitat sau usor de ignorat de oamenii carora le oferi timpul tau, nu iti faci nici o favoare oferindu-le energia si viata ta.
 
Adevarul este ca nu esti oricine … Si nu oricine este potrivit pentru tine…
Asta este lucrul care face aceasta lume atat de speciala, cand gasesti acei cativa oameni cu care ai o adevarata relatie de prietenie, de iubire…
 
Stii cat de valoros este lucrul asta… Pentru ca ai experimentat ceea ce nu este… Si cu cat petreci mai mult timp incercand sa te faci iubit de cineva care nu poate, cu atata timp pierzi deprivandu-te de adevarata conexiune …
 
Sunt miliarde de oameni pe aceasta planeta, si multi dintre ei vor ajunge sa fie cu tine, de la nivelul lor de vibratie, de la nivelul lor de dezvoltare…Dar, cu cat tu ramai mai mic, mai implicat in cercul strans al celor care te folosesc pe post de perna amortizoare, ca pe o optiune, ca pe un terapeut sau ca pe o strategie pentru vindecarea lor emotionala, cu atata timp te indepartezi de comunitatea si de compania oamenilor pe care ii doresti cu adevarat.
 
Daca incetezi sa mai fii disponibil acolo unde nu esti dorit, daca te opresti din a mai incerca din rasputeri, relatia se va opri… daca incetezi sa mai trimiti mesaje, daca telefonul tau ramane tacut zile si saptamani, poate daca incetezi sa mai iubesti pe cineva, iubirea dintre voi va disparea … DAR ASTA NU INSEAMNA CA TU AI STRICAT RELATIA! Asta inseamna doar ca TOT ce avea acea relatie era DOAR ENERGIA PE CARE TU ERAI DISPUS SA O INVESTESTI!
 
Asta nu este iubire. Asta este atasament.
Asta inseamna sa dai o sansa celor care nu o doresc!
Cel mai valoros lucru si cel mai important pe care il ai in viata ta este ENERGIA TA… Nu e vorba doar de timpul tau, pentru ca e limitat. Este ENERGIA TA.
 
Ceea ce oferi in fiecare zi este ceea ce vei deveni din ce in ce mai mult in viata ta.
Cei care iti vor oferi timp si energie iti vor defini existenta. 
 
Atunci cand realizezi asta, incepi sa intelegi de ce esti atat de nerabdator cand petreci timp cu oameni care nu sunt potriviti pentru tine, sau cand te afli in locuri, situatii sau in miezul unor activitati care nu ti se potrivesc.
 
Incepi sa realizezi ca cel mai important lucru pe care il poti face pentru viata ta, pentru tine si pentru toti cei pe care ii cunosti, este sa iti protejezi energia mai mult decat orice altceva.
Transforma-ti viata intr-un sanctuar sigur in care doar oamenii compatibili cu tine au permis de intrare.
 
NU esti responsabil cu salvarea altor oameni.
NU esti responsabil sa ii convingi ca trebuie sa fie salvati.
NU e treaba ta sa existi pentru oameni si sa le dai viata ta, putin cate putin, moment dupa moment!
 
Pentru ca, daca nu te simti bine, daca te simti obligat, tu esti radacina acestor stari prin faptul ca insisti asupra lor, fiindu-ti teama ca ei contin promisiunea favorurilor pe care tu nu le oferi.
Singurul lucru pe care il ai de inteles este ca TU ESTI CEL IUBIT DE DESTINUL TAU si sa ACCEPTI IUBIREA PE CARE CREZI CA O MERITI.
 
Decide ca meriti o prietenie adevarata. Asteapta apoi putin si observa cum totul incepe sa se schimbe”
 
de Sir Anthony Hopkins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...