vineri, 25 august 2017

Există oameni-șansă, care într-o zi vor intra în viața ta și o vor schimba pentru totdeauna

 
Omul – șansă mai devreme sau mai târziu va apărea în viața ta. Pentru că un alt mecanism în univers, cu excepția dragostei, nu există.

Omul – șansă vede realitatea în imagini mai profunde. El știe că iubirea este reciprocă, restul este durere. De aceea face tot posibilul să-i ofere celui de alături ceea ce-i lipsește. Vrea să evite dezechilibrul și are nevoie de cineva care să fie la același nivel cu el.

Paradoxal e faptul că cel care a cerut ajutor la nivel spiritual nu-și poate aminti de acest lucru la nivel rațional. Iar ego-ul său începe să lupte: pentru autonomie, pentru apărarea valorilor, deoarece cu ele se simte mai confortabil. Impune aceste valori cuiva care le-a depășit deja, astfel încât să nu poată simți eșecul lor.

Ar fi putut zbura... Înțelege foarte multe despre sine… Poate atinge orizonturi de succes… Dar nu se lasă de trecut.
Va veni cel de la care vei avea ce învăța. Totul se va întâmpla cu delicatețe și iubire. Dar ego-ul încearcă să refuze acest ajutor.

Sufletul care vrea să ajute începe să sufere, e zdrobit și presat. Nu poate exista acolo unde nu face față împrejurărilor. Iar dacă acel om știe să se asculte, în interiorul lui începe un conflict: să mai stea în acea relație sau nu.

Dorința de a păstra o relație înseamnă mult efort și multe emoții. Unul dintre ei va fi zdrobit de cel de alături, în intenția de a fi adus la nivelul lui. Iar celălalt se va simți inferior. O dezvoltare dureroasă care poate fi văzută de la bun început.

În acest caz nu există rețete. Toată lumea își aranjează puzzle-ul vieții și fiecare evoluează precum dorește. Eu însă cred că etapa în care conștientizezi cine ești și ce ești este cea mai mare fericire. Lasă fiecare secundă și fii gata să aștepți un pic mai mult sufletul care îți va face față, omul-șansă. Fii gata!

Sunt oameni-șansă care într-o zi vor intra în viața ta și o vor schimba pentru totdeauna.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...