joi, 24 octombrie 2013

Friends for a lifetime

Post dedicat oamenilor speciali din viața mea :


Un prieten de-al meu mi-a spus cu tristețe în glas că oamenii frumoși sufletește sunt din ce în ce mai rari, chiar pe cale de dispariție. Nu am fost cu totul de acord. Într-adevăr, pe oamenii frumoși nu îi găsești oriunde dar îi întâlnești întâmplător, în clipa în care ai nevoie de o astfel de persoană minunată. Pe oamenii frumoși nu-i alungă coincidențele, întâlnirile inopinate, nu-i sperie greutățile și nu se simt complexați. Pe oamenii frumoși nu trebuie să-i cauți și nici să depui mare efort, ei vor apărea subit în clipele grele din viața ta exact ca un miracol mult așteptat. Vei da peste ei la fiecare pas, dar uneori nu-i vei recunoaște. Nu, nu sunt invizibili, ci mai degrabă ascunși de priviri răutăcioase, de minți perverse și rele, de suflete urâcioase. Oamenii frumoși sufletește sunt minunea noastră de fiecare zi. Cu un zâmbet, cu o vorbă dulce, cu un gest bând reușesc să înfăptuiască minuni. Căci nu e nimic mai prețios în momentele de cumpănă din viață decât un astfel de om, de suflet, de minune. Omul frumos sufletește dăruiește din inimă, nelimitat. Se comportă ca orice om obișnuit, iubește și suferă ca un om obișnuit dar niciodată nu se lasă îngenunchiat de soartă. Are întotdeauna o vorbă bună pentru tine, un sfat înțelept, un zâmbet, o îmbrățișare. Este lângă tine atunci când ai nevoie de cineva și chiar în clipele în care nu vrei să vezi și să vorbești cu nimeni. Este brațul care te consolează, prezența care te liniștește, oaza către care dorești să eșuezi. Oamenii frumoși sufletește sunt cei care îți fac ziua mai frumoasă, cei care te ascultă indiferent de oră, cei care lasă ușa deschisă pentru tine indiferent de împrejurări.

Așa că dacă ai o astfel de persoană minunată lângă tine, nu o lăsa să plece. Ține-o alături și fă orice pentru a o păstra în viața ta. Oferă-i un loc special în inima ta și încearcă pe cât posibil să nu o rănești niciodată, căci sufletul odată rănit cu greu se mai poate vindeca. Răspunde-i la iubire și grijă cu același sentiment, fii pentru ea/el ceea ce este pentru tine. Ai grijă de un astfel de om, pentru că iubirea lui este prețioasă, cu atât mai mult cu cât provine dintr-o inimă pură și lipsită de resentimente.

http://anasstassya.wordpress.com

4 comentarii:

  1. Da, oamenii frumosi la inima si cu suflet curat sunt rari , dar sunt din ce in ce mai vizibili .Trebuie doar sa ne deschidem inimile si apoi mintea si totul vine de la sine.Oamenii adevarati se gasesc unul cu altul fara internet prin gandurile bune trimise permanent in jurul lor.Acestor oameni nu trebuie decat sa fie lasati sa - si faca menirea de la Dumnezeu , accea de a fi faruri de lumina pentru multimea din intuneric.Ei nu vor averi , nu vor diplome ,ei vor doar sa fie lasati in Pace sa- si duca crucea destinului .Din pacate in aceste vremuri ei sunt atacati miseleste de sistemul terorii materialiste ce trge cu dintii sa tina in loc mersul vietii inainte.Dumnezeu ii apara si izbanda lor se apropie .Sa fim optimisti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu m-am nascut cu toamna-n vesnicie
    Zambind naturii, zidesc in armonie.
    Si-n valsul frunzelor ce-adie in culori
    Pastrez arome albastre, ce zboara catre zari.

    Copacul vietii mele in file il adun,
    In trecerea-mi sfioasa, din ganduri eu va spun.
    Le scriu cuvinte calde, curgandu-le spre voi
    Asez emotii-flori, pe clipele din noi.

    (Cu drag pentru voi, oameni frumosi "din jurul meu")
    Binecuvantati sa fim cu totii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superb! Îţi mulţumesc din suflet pentru aceste versuri.
      Numai gânduri bune îţi doresc cu pace şi binecuvântări.

      Te îmbrăţişez cu iubire şi lumină,
      Daniela

      Ștergere
  3. Am întâlnit un astfel de om în cele mai grele clipe. Îl iubesc cu tot sufletul meu. Îmi este aproape mereu. Îi multumesc zilnic lui Dumnezeu pentru tot ce mi a dăruit. Îi multumesc şi lui pentru ce a făcut şi face pentru mine.

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...