joi, 3 octombrie 2013

Curajoși sunt acei oameni care înfruntă viața, timpul și necunoscutul cu fermitatea și vitejia unui luptător.


Curajoși sunt acei oameni care în ciuda tuturor greutăților reușesc să renască din propria cenușă.

Curajoase sunt acele suflete care iartă, iubesc și nu-și pierd speranța într-o viață mai bună.

Curajoase sunt acele minți care nu contenesc să caute soluții, care nu se opresc din calculul matematic al vieții, care încearcă să descifreze cu talent și pricepere misterele zilei de mâine.

Curajoase sunt acele inimi peste care timpul nu poate trece, care bat tot mai puternic în ciuda a tot ce au avut de înfruntat, care dăruiesc neîncetat zâmbete, vorbe și sentimente frumoase.

Curajoși sunt oamenii care nu încetează să viseze și să lucreze fără încetare la realizarea celor mai frumoase clipe din viețile lor.

Curajoși sunt oamenii care știu ce vor de la viață, care gândesc cu maturitate și optimism, oamenii care știu să predea lecția învățată de ei pe parcurs.

Curajoși sunt oamenii care păstrează în sufletul și mintea lor doar acele amintiri plăcute, doar acele clipe frumoase și care zi de zi fac tot posibilul pentru a adăuga colecției și alte suveniruri prețioase.

Curajoși sunt acei oameni care înfruntă viața, timpul și necunoscutul cu fermitatea și vitejia unui luptător.

Curajoși sunt oamenii loviți de soartă, abandonați de familie, neiubiți de nimeni, singuratici, goi, triști și murdari.

Curajoși sunt copiii noștri care zi de zi aduc sufletelor noastre mângâierea, fericirea și împlinirea prin simpla lor existenţă. 

 
Curajoși sunt aceia care în ciuda furtunilor și a mării agitate pe care călătoresc stau neclintiți în fața furiei dezlanțuite care îi pune la încercare.


Curajos este cel care crede în forța sa și nu se lasă îngenuncheat decât de bunul Dumnezeu și asta în momente de rugăciune.


http://anasstassya.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...