marți, 27 septembrie 2011

Vara vietii voastre

                                                                     
Daca va doare inima, n-ar trebui sa fie asa. Inimile indurerate sunt inimi tulburate. Nu este ceva maret sa ai o inima indurerata. Nu este un tratament preventiv, si nici nu e un leac. Orice durere ar purta inima, este revarsata asupra lumii. Durerea voastra de inima este ca o ploaie ce cade din cer si ii atinge pe multi altii.Inima voastra nu trebuie sa sufere. Nu este o conditie obligatorie a vietii ca inima voastra sa sufere, dupa care sa fie alinata. Inima voastra nu trebuie sa fie atat de afectata de catre orice patrunde sau exista in lumea voastra. Durerea nu trebuie sa va domine inima. Nu este nevoie sa gazduiti durerea in inima voastra. Ea nu este menita sa sufere. Inima voastra este creata pentru lucruri mai marete decat durerea obisnuita.
Nu v-a durut inima? Inima este usor de ranit. Daca a fost ranita, nu e nevoie sa va tot uitati la rana, si nici sa o tot atingeti. Aceasta delicatete a inimii exista tocmai pentru a o face sa fie rezistenta. Lasati ca frumoasa voastra inima sa se elibereze de durere. Nu fiti indurerati. Ingaduiti-i inimii sa fie delicata si sa nu fie ranita de catre orice vant ce sufla. Iubitilor, nu produceti durere de inima! Nu fiti receptivi la ea. Nu o incurajati. Sa nu credeti ca trebuie sa o aveti.
Inima indurerata nu trebuie sa fie un erou sau o eroina. Atunci cand motorul masinii voastre se strica, nu credeti ca este un scenariu minunat. Masina, pur si simplu, nu mai merge. O duceti la reparat cat se poate de repede.
Considerati ca durerea de inima este rugina si inlaturati-o cat se poate de repede. Nu e nimic maret in a fi ruginit.
O inima franta? Spuneti ca inima va este franta? Ei bine atunci, iubitilor, nu mai stati pe ganduri si lipiti-o la loc.
Se poate ca inima voastra sa fie delicata, insa este si puternica. Lasati ca inima sa fie moale, lasati-o sa fie flexibila si sa nu se raneasca. Ingaduiti-i sa se scalde in bucurie, nu in durere.
Sa nu fiti o inima insangerata ce ia asupra sa toate grijile lumii. Asta nu e o virtute. Inimile nu sunt facute sa se smiorcaie. Ele nu sunt menite sa fie slabe. Ele sunt facute sa fie curajoase. Inima voastra nu trebuie tarata in auto-compatimire. Atunci cand va este mila de voi sau de altcineva, nu sunteti drepti fata de inima voastra. Viata nu este creata pentru suferinta – si nici inima voastra, sau a altcuiva. Fie ca toate inimile sa se ridice de pe canapeaua auto-compatimirii si sa inceapa sa mearga peste campuri inverzite.
Inima voastra este menita sa fie un incarcator ce sare peste obstacole. Este menita sa fie vioara intai. Este menita sa fie un purtator de stindard. Este menita sa fie prova unei mari corabii. Ea nu a fost niciodata menita sa fie slaba. Se poate ca voi sa fi tras pe dreapta ca sa va alimentati inima cu tristete. Iubitilor, alimentati-va inima si umpleti-o din plin cu bucurie.
Inima este legatura voastra cu Dumnezeu. Atunci, legati-va inima de a Mea si nu mai suferiti.
Voi sunteti sortiti sa va ridicati la inaltimea vietii. Sa duceti o viata sincera, nu o tragedie, si nici o melodrama. La fel cum cainele se scutura de apa, scuturati-va inima de orice tristete.
Intrati intr-un taram superior acum – deci intrati! Lasati durerea de inima in urma. Nu va foloseste la nimic. "A venit vara vietii voastre" Lasati totul in urma. Nu luati cu voi nimic in afara de BUCURIE. Ce aveti altceva de facut?
sursa: editura foryou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...