sâmbătă, 24 septembrie 2011

Iubirea noastra nemuritoare

Dumnezeu a spus :


Voi rataciti in viata. E ca si cum ati apasa pe telecomanda. Va uitati la una, apoi la alta. La un moment dat, faceti o alegere – cel putin pentru o scurta perioada de timp.

A rataci nu e chiar acelasi lucru cu a hoinari. Ratacind, se poate sa nu stiti unde veti ajunge si nici cand veti ajunge, si totusi, ratacirea are un scop. Cautati ceva. Hoinarind, sunteti lipsiti de tinta, nu aveti un scop, sunteti mai vagi, mai putin clari. Voi rataciti si hoinariti deopotriva, iubitilor. Este in regula. Va veti gasi calea, sau calea voastra va va gasi pe voi.
Totul este bine. In viata, nu trebuie sa fiti un expert. Este in regula sa nu stiti prea multe. Si bineinteles ca nu trebuie sa stiti totul. Sa fim sinceri – in ceea ce priveste suprafata vietii, voi stiti foarte putine lucruri. Intr-un fel, nu stiti nimic.

In viata, sunteti goi. Toate vesmintele sunt ca niste montaje pe scena. Arata bine, dar nu va sprijina cu adevarat. Puteti sa traiti intr-o vila superba, sau puteti trai intr-o coliba. Oricum ar fi, traiti intr-o lume alcatuita din mai mult decat decorul in care locuiti si mai mult decat toate acele lucruri exterioare care va cocolosesc si va fac sa credeti ca sunteti invulnerabili in viata. Oricata putere ati avea in ochii lumii, oricata bogatie, orice ati avea, sunteti vulnerabili in fata permutarilor vietii.
Daca trageti linie, ramaneti doar voi si viata – si Eu care sunt mereu prezent. Va puteti baza pe Mine.
Nu va puteti baza pe Mine pentru a va rezolva lucrurile asa cum vreti, dar va puteti baza pe Prezenta Mea si pe iubirea Mea ce straluceste intotdeauna. Si, intr-o zi, veti ajunge sa intelegeti ca sunteti invulnerabili, ca ati fost mereu asa, nu din cauza imprejurarilor, ci datorita parteneriatului Nostru. Alaturi de Mine sunteti puternici, iubitilor. Toate limitele exterioare vin si pleaca. Dar Noi doi vom trai vesnic. Extindeti-va gandirea. Bazati-va pe ceea ce se poate baza. Sa stiti de unde va vin fortele. Sa stiti ce este forta si actionati de pe pozitia ei.

Cufarul vostru cu comori nu se afla in afara voastra. Sa strangeti comori in interior. Sa strangeti constienta comorilor din interior. Mai devreme sau mai tarziu, veti afla ca nu pamantul de sub picioare este cel care va sustine, ci mai degraba Voia Mea nevazuta si iubirea Noastra. Iubirea noastra este mai puternica decat otelul. Nu exista metal pe Pamant care sa se apropie de forta acestei legaturi puternice dintre Noi. Ne leaga un fir de aur, care nu constrange sau restrictioneaza, ci ne leaga in iubirea ce depaseste totul, biruieste totul. Veti ajunge sa intelegeti ca nu este nimic de biruit, caci iubirea detine cupa de aur a vietii, iar iubirea isi tine premiul sus. Iubirea nu poate fi separata de Cer, si nici de voi, caci Eu nu pot fi separat de voi. Nimic nu ne desparte. Nimic. Nu! Toate absurditatile din lume ne schimba divinitatea. Nimic nu o atinge.

Vorbesc despre nemurire, iubitilor. Numai corpul vostru este muritor. Voi nu sunteti atasati de corpul vostru.

S-ar putea sa credeti ca iubirea Noastra este un joc de carti jucat intr-o camera dosnica si totusi, iubirea Noastra este cea care se afla in fata voastra. Este scutul vostru. Este sabia voastra. Iubirea Noastra penetreaza totul. Faca-se Voia Mea – iar Voia Mea este iubire si iubirea duce la bun sfarsit. Cea mai puternica armata nu face asta. Nimic nu bate iubirea.
Asadar iubiti, iubitilor, iubiti!

de Gloria Wendroff
editura ForYou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...