joi, 20 decembrie 2012

Ce reprezintă binecuvântările pentru tine/voi ?

 
Unii ar putea spune aşa : binecuvântări sunt lucrurile bune care se întâmplă în vieţile noastre, un eveniment important sau o recunoaştere.

Eu zic astfel : binecuvântări sunt toate în jurul nostru. Noi nu trebuie să alergăm pentru a le vedea zilnic. Ele sunt în lucrurile mici, precum şi în lucruri mari. Vieţile noastre au devenit atât de ocupate şi am devenit atât de fixaţi pe ziua de mâine că am uitat să vedem ziua de azi . Suntem atât de concentraţi asupra succesului nostru şi viitorul de care ne e dor dar uităm ceea ce se întâmplă chiar aici, chiar acum.

Suntem cu toţii binecuvântaţi ! Aceasta poate fi pur şi simplu având un prieten care este acolo pentru noi atunci când suntem în luptă, copiii noştri care ne dau o îmbrăţişare sau un zâmbet, cineva care ne arată ca îi pasa pur şi simplu de noi salutându-ne sau întrebând de sănătate .

Binecuvântările pot veni ca o mare realizare, recunoaşterea unui obiectiv pe care l-aţi stabilit pentru că aţi fost capabil să realizaţi ceva . Noi nu putem primi întotdeauna lucrurile aşa cum ne-am dori exact . Cu toate acestea, am învăţat de-a lungul timpului că modul în care alegem să vedem lucrurile tot astfel vom fi binecuvântaţi . Ne sunt oferite încurajari să continuăm pentru că avem capacitatea de a vedea binele pe care-l avem in jurul nostru în acest moment de timp şi în vieţile noastre.

Fiecare zi este întotdeauna o zi mare. Sunt zile care sunt foarte grele şi am mers prea des cu ochelari de cal intrebând de ce se intampla ceva , fiind frustraţi pentru că nu am obtinut ceva suficient de repede. Ceea ce vreau să spun este că trebuie să vedem şi să găsim mereu binecuvantarile din viata noastră chiar aici, chiar acum în timp ce continuăm să depunem eforturi pentru mâine.

Eu am pierdut de atâtea ori momente în care o binecuvântare era chiar acolo în faţa mea să gândesc la ceea ce vreau în loc de ceea ce am deja. Binecuvântările au fost acolo chiar şi atunci când eu am luptat să obţin ceva .

Binecuvântările pe care le aveţi vă ajută să recunoaşteţi şi să treceţi peste momentele dificile din viata voastră .

Eu nu pot obţine toate răspunsurile în viaţa mea pe care cred eu că o doresc, dar mă simt binecuvântată că am fost în stare să privesc ziua de azi cu speranţă pentru viitor. Sunt binecuvântată pur şi simplu pentru că eu pot vedea tot în acest timp. Eu încă mai lupt, nu sunt în nici un caz perfectă , dar, ştiu că am ales să văd binecuvantarile din jurul meu ,viaţa mea devenind mult mai profundă. Eu sunt mai fericită decât am fost vreodată.

Unele dintre binecuvântările din viaţa mea sunt familia mea, prietenii care mă sprijină şi încurajările de-a lungul drumului , zilele însorite si caldura care imi atinge pielea , îmbrăţişarea fetelor mele, acoperişul de deasupra capului meu şi tot ce mă înconjoară .

Acestea sunt doar câteva. dintre binecuvântarile primite .

Care sunt binecuvântările în viaţa ta? Gaseste-le şi recunoaşte-le zi de zi.

Timpul nostru trece aşa de repede şi înapoi nu ne putem întoarce .

Cauta o binecuvântare în jurul tău , bucură-te de ea astăzi în timp ce lucrezi pentru viitor .

Vei vedea modul în care aceste aşa-numite binecuvântări simple sunt binecuvântări importante . Ele au astfel un impact incredibil asupra vieţii noastre şi ne sunt date zi de zi, astfel încât să ne putem bucura de ele chiar aici, chiar ACUM .

Fiţi binecuvântaţi cu Iubire şi lumină .
Cu drag ,Daniela
 

4 comentarii:

  1. Una din binecuvantarile primite sunt randurile adunate de tine si scrise aici!
    Inaintea sarbatorilor am tinut sa-ti multumesc si sa ti spun ca mi-ai fost de mare ajutor.
    Te imbratisez cu drag,iti doresc liniste si pace in continuare si sarbatori in iubire.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc Larisa pentru calda urare.Mă bucur nespus că îţi sunt de folos articolele postate de mine şi te aştept mereu cu drag!
    Iţi doresc şi eu la fel, o săptămână binecuvântată şi pentru tine, cu pace, cu linişte şi armonie, bună înţelegere.

    Te îmbrăţişez,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  3. http://blog.ormus.ro/meditatie/
    Dany, merita o postare la tine?
    ToATE CELE BUNE!
    gabriel

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriel , ţi-am publicat comentariul însă , cine doreşte poate accesa link-ul recomandat de tine.Nu am nimic împotrivă , fiecare alege calea pe care o doreşte , cu care rezonează.Din păcate sau mai bine zis din fericire pentru mine , am renunţat la a mai face meditaţii în grup , fie ele chiar şi "pentru un scop nobil".Este alegerea mea si atât .Din acest motiv nu mai postez nicio meditaţie pe blog .

    Ca o mică remarcă ...l-am îndrăgit pe Dumitru Branc(Dumnezeu să-l ierte!) şi am citit de nenumărate ori "Eliberările" scrise de el .
    Mulţumesc pentru înţelegere .

    Cu iubire şi lumină ,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...