sâmbătă, 29 decembrie 2012

FIERTURĂ DE GÂNDURI CU PRANA

Atenţie, acest text este un PAMFLET şi trebuie tratat ca atare!
Un weekend minunat să aveţi cu linişte sufletească .


Namaste! 

Vă propun o reţetă de ciorbă bogată în gânduri pozitive care reuşeşte să adune în ea toată bucuria trezirii. O fiertură simplă de gânduri de bunăstare spirituală prelevate de la cozile de topor spiritualistice niueigiste, cu adaos de mudre şi sutre, se transformă într-o bucurie dreasă cu iubire şi compasiune. Se prepară instantaneu. 

Ingrediente: şase legături nepericuloase cu entităţi cu vibraţie înaltă, trei fire de lumină nemanifestată verde, trei cristale de smarald verde viu, o legăturică de plenitudine, o legătură de beatitudine, o bucată de fericire macră făcută zob, un litru de prana, 400 grame de suflet candriu, trei vise uitate, mudre şi sutre.

Preparare:

Aşezaţi-vă comod cu spinarea dreaptă în poziţia de Lotus sau Padmasana. Inspiraţi şi expiraţi profund. Deschideţi ochiul lui Shiva apoi ziceţi de trei ori în gând “Namaste” şi o dată tare”Tatăl Nostru”. Levitaţi, aprindeţi ochiul la aragaz şi închideţi ochiul lui Shiva. Coborâţi încet mintea în inimă şi-apoi alegeţi şi spălaţi gândurile pozitive care vă mai rămân. Înlăturaţi de pe ele seminţele karmice şi porţiunile de memorie pătate. Puneţi la fiert prana împreună cu şase litri de apă. Adăugaţi şi fierbeţi gândurile pozitive. Curăţaţi energetic şi tocaţi mărunt smaraldul viu şi lumina nemanifestată, cu tot cu cuante până se alege praful de ele. Înlăturaţi cu grijă praful ca să rămână verdele apoi adăugaţi gălbenuşurile viselor uitate şi fericirea. După ce gândurile au fiert, opriţi focul sub fiertură. 

Inspiraţi profund şi ziceţi în timp ce expiraţi: “Fie ca toate fiinţele din Univers să fie fericite, inclusiv giardia, acarienii şi microbii mei”. Bateţi cu milă creştinească două-trei cruci mari cu faţa îndreptată către cele patru puncte cardinale şi apoi faceţi un liezon din cele şase legături nepericuloase cu entităţi cu vibraţie înaltă şi sufletul candriu. Adăugaţi treptat supă din oală peste liezon şi amestecaţi cu iubire necondiţionată şi compasiune pentru a obţine o temperatură apropiată de cea din oală. Adăugaţi liezonul şi reaprindeţi focul la temperatură mică. Aşezaţi-vă din nou în Padmasana, în poziţie de meditaţie şi lăsaţi să dea câteva clocote până auziţi câteva hohote... 

Ziceţi de trei ori “Namaste” şi “Doamne iartă-mă că nu ştiu ce fac !”, după care aşezaţi-vă cu capul în jos în poziţia Sarvangasana, goliţi mintea şi inima de gânduri şi adăugaţi plenitudinea şi beatitudinea. Asezonaţi cu mudre şi sutre după gust.

Lăsaţi-vă cuprinşi de sentimentul de pace, iubire şi armonie. Inspiraţi şi expiaţi cu un oftat profund în Noua Energie. Ciorba de gânduri pozitive se serveşte cu EKG-ul şi spinarea perfect drepte, în Samadhi, câtă vreme mai sunteţi călduţ, la temperatura camerei sau chiar rece. 

Poftă bună şi... Drum bun ! 

Pamflet scris de un prieten drag sufletului meu Dan Ioanitescu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...