marți, 21 iunie 2011

Calea spre fericire



Sapte metode de a va iubi pe voi insiva

1. Faceti-va trei complimente dimineata, imediat ce va treziti. 
2. Inainte de culcare ganditi-va la trei lucruri bune care vi s-au intamplat in cursul zilei. 
3. In timp ce va spalati pe dinti, dimineata, spuneti-va din tot sufletul: 'Ma iubesc'. 
4. Pe parcursul zilei, fiti atenti la shimbarile energetice interioare si rugati-va inima sa va ghideze spre echilibru. 
5. Vizualizati-va zilnic acoperiti de o lumina protectiva. 
6. La fiecare trei ore ganditi-va la cel putin un lucru care va aduce zambetul pe buze. 
7. Auto-apreciati-va atunci cand faceti ceva creativ. 

Constientizarea intuitiei este doar un prim pas spre o viata centrata spre sine si plina de fericire. Actionati conform propriului vostru ghid intuitiv si impartasiti cu toata lumea acesta experienta. Doar cand va puneti in valoare partea voastra intuitiva, aceasta va va putea ajuta in viata. Aveti incredere in propriile instincte, in intuitie si actionati asa cum va ghideaza. Faceti un salt in aceasta lume extraodinara! 

Vocea spiritului
Cu cat va este mai usor sa vorbiti despre intuitie, cu atat mai repede veti incepe sa o folositi. Ce cuvinte folositi sa va descrieti intuitia? 
Cateva cuvinte uzuale si la indemana sunt: Vibratii, Instinct ,Aluzie ,Radarul meu ,Antenele mele, Sentiment


Priviti stelele!
Observandu-va intuitia este ca si cum ati observa stelele. Multi dintre voi nici n-au observat vreodata cerul in noapte, desi el este acolo dintotdeauna. O singura noapte daca ridicati privirea spre cer, veti observa stele stralucitoare. Cu cat va uitati mai atent la stele, cu atat mai mult veti fi atras de negura cerului, cautand cu privirea tot mai multe stele stralucitoare. La inceput poate veti vedea doar cateva stele, apoi mai multe si din ce in ce mai multe pana cand perceptia voastra se va schimba spontan si veti observa o explozie de mii si mii de stele. Este coplesitor sa realizati ca desi aceste stele au fost acolo dintotdeauna, le vedeti acum ca si cum ar fi pentru prima data. Este necesar sa fim atenti la cum ne afecteaza energiile altor persoane pentru a putea sa ne ferim de efectele negative ale acestor energii.


Curatati energia casei!
Acesta activitate este extraordinara pentru a curata energia veche si stagnanta si pentru a aduce energie proaspata in casa.


Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa iesiti afara (daca vremea nu va permite, mergeti intr-un loc linistit). Fixati-va picioarele pe pamant sau, mai bine, sariti de cateva ori si respirati adanc. Apoi, treceti cu plamele prin aura voastra ca si cum ati spala un ecran si la sfarsit scuturati-va mainile viguros prin aer. Imaginati-va inconjurat de o lumina alba, calda, curgand dinspre crestetul capului si instalandu-se in inima. Imaginati-va ca tot si toti cei care v-au adus griji in viata se scurg in pamant, lasandu-va aura curata. Apoi, imaginati-va lumina stralucitoare a aurei voastre inundandu-va inima cu sentimente de pace si inconjurandu-va corpul cu sclipirea ei aurie.


Impamantati-va! Curatati energia negativa si inlocuiti-o cu energie puternica luminoasa prin tehnica numita impamantare. Impamantarea se refera pur si simplu la conectarea voastra cu pamantul.


Alergati, sariti, faceti sport, atingeti pamantul, imbratisati copacii, mirositi florile - toate aceste activitati va impamanteaza energia in corp si va scot din negativitate.


Iata cateva alte metode extraordinare de impamantare:


Faceti o plimbare scurta;
Ocupati-va cu gradinaritul;
Spalati vasele;
Bateti la tobe;
Dansati;
Sariti coarda;
Gatiti;
Taiati legume;
Faceti paine;
Spalati rufe;
Faceti-va un masaj la picioare;
Mergeti desculti prin iarba.


Daca sunteti blocat in energie negativa, oricare din aceste tehnici va ajuta sa va curatati aura si sa va lumineze inima din nou! Lasati grijile sa se scurga in pamant! Apoi, inspirati lung si adanc si imaginati-va cum toate aceste vibratii negative parasesc aura voastra in timp ce expirati. Inspirati inca o data umplandu-va aura cu o lumina alba stralucitoare. Repetati acest exercitiu de 2, 3 ori pe zi. Reluati-va activitatile zilnice.

Stabiliti-va granitele!
Una dintre cele mai importante sarcini este sa va stabiliti propriile granite pentru ca ceilalti sa nu va manipuleze sau sa va invadeze spatiul privat. Incepeti prin a fi constienti de propria voastra aura si de cum energiile altor persoane va pot afecta. Acest mecanism intuitiv de auto-aparare va ofera instrumentele necesare sa identificati diverse probleme si sa va indepartati de sursa lor. Cele mai importante instrumente de care dispuneti sunt chiar picioarele voastre. Ori de cate ori sunteti expusi in fata unui val de energie negativa, oriunde ati fi, folositi-va picioarele si PLECATI! Indepartati-va de negativitate cat de repede puteti, chiar daca este nevoie sa formulati o scuza pentru a pleca, ca de ex.: 'nu stiu de ce, dar nu ma simt bine si am nevoie sa iau o gura de aer proaspat!' Nu va blocati in mijlocul unui mediu incarcat de energie negativa pe care o veti absorbi si voi. Va va face rau.Plimbati-va! Nimic nu va restabileste starea naturala de bucurie mai bine decat o plimbare in natura. O plimbare este atat de eficienta pentru a va echilibra aura, incat veti fi din ce in ce mai atras sa faceti plimbari scurte zilnic. Functioneaza ca o polita de asigurare pentru fericirea si sanatatea voastra. Chiar si o plimbare in jurul blocului este suficienta pentru a scapa de orice poluare mentala sau interferenta negativa. Va re-echilibreaza campul energetic.Faceti o baie! Incheiati-va o zi incarcata cu o baie cu saruri. Umpleti cada de baie cu apa fierbinte si turnati 3 capacele de saruri de baie. Ramaneti in cada de baie pana cand apa devine rece, apoi clatiti-va cu dusul. Este un mod fantastic de a curata efectele negative asupra spiritului vostru, de a elimina toxinele din corp si datorita efectului profund relaxant va va pregati pentru un somn minunat si odihnitor.  

sursa 121.ro 

2 comentarii:

  1. Superbă fotografia şi citatul! Ele singure, spun totul...

    Şi sfaturile sunt foarte bune, dar am descoperit că, atunci când urmăm un drum spiritual, de la o vreme, toate vin de la sine. Simţim instinctiv ceea ce ne face bine, fără să trebuiască să mai "învăţăm".

    Mulţumim pentru tot, este un blog frumos şi luminos, de folos multora!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat Florina "atunci când urmăm un drum spiritual, de la o vreme, toate vin de la sine" şi aceasta Nu înseamnă că devenim nişte sfinţi, ci nişte oameni conştienţi de propria lor diviniate.DA, este atât de simplu să spun DA, este ceea ce se petrece şi cu fiinţa mea … DA, unitatea cu EL este atât de firească dar,uneori... imposibil de redat in cuvinte! Sunt fericită pentru că, atât de multe fiinţe umane se trezesc, îşi descoperă divinitatea şi comunică celorlalţi! Este fascinant timpul acestei deveniri!

    Multumesc pentru aprecieri.
    cu Iubire şi Lumină
    Daniela

    RăspundețiȘtergere

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...