marți, 7 februarie 2017

Un bărbat adevărat fie este în viața unei femei, fie nu este. Dar niciodată nu stă în prag și blochează trecerea.

 
De multe ori femeile se complică în relații fără capăt, dar și fără viitor și așa reușesc să piardă din ani, dorința și șansa la o viață frumoasă alături de un bărbat potrivit. Asta o fac și bărbații când dau de femei cu interes, dar parcă la ele mai serios se resimte.

De multe ori femeile încearcă să-și promită singure că totul va fi bine, că el se va schimba, că el va fi mai prezent sau că va oferi ceea ce își dorește orice femeie. Uneori au dreptate, de cele mai multe ori nu. Bărbatul de asta e bărbat, să-și simtă prezența, fie când o ține de mână, fie când rezolvă o problemă sau când îi dă un sfat.

Un bărbat adevărat nu e diferit de alt bărbat decât că e la locul potrivit și are alături femeia potrivită. Iar să le reușești pe ambele îți trebuie bărbăție, înțelepciune și curaj uneori. De asta o femeie va aprecia și va susține pe bărbatul care nu se va lăsa rugat sau alintat ca un copil. Dincolo de dulcegării și momente dulci, mai e și atitudinea. Bărbații fără atitudine nu au nici o șansă în fața unei femei cu cap și visuri de viitor. Una e să oferi o floare și ciocolată albă și alta e să decizi pentru doi și să pretinzi că ai putere. Da, uneori bărbatul e obligat să pună umărul, să spună că mai bine așa și nu altfel, că vor merge în direcția aia și nu altundeva. Nu că o femeie nu ar putea singură, dar atunci pentru ce mai este un bărbat alături? Lucrurile frumoase într-o relație fericită se fac cu cap. Iar o femeie dacă vede că singură decide, singură conduce, singură construiește se plictisește și vrea altceva. Și pe altcineva care să îi ofere acel altceva.

Un bărbat adevărat va fi în viața unei femei. Va fi în relație. Va fi alături. Asta înseamnă că atunci când trebuie va ajuta și tot când trebuie, va alinta. Restul sunt povești și gesturi disperate de a părea mai masculin decât cineva este. Firește, contează și ce fel de femeie ai alături. Pentru una indiferentă sau cu interes vei dori să faci mai puțin. Dar pe lângă asta, un bărbat va avea responsabilitatea de a conduce o relație și posibil o viitoare viață în doi. Cei indeciși sau mai reci sau indiferenți nu au treabă cu relațiile de succes. Sau cu femei fericite. Pur și simplu nu ai cum ca femeie să fii fericită lângă un bărbat care atunci când va fi nevoie de el te va privi buimac și cu reproș, de parcă i-ai cere să mute munții. Totul e mult mai simplu. Bărbatul oferă și femeia oferă. Bărbatul conduce și femeia susține. Și ambii decid. Și ambii iubesc. Așa se iubește și așa se construiesc relații de-o viață.

sursa:
http://devorbacutine.eu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...