luni, 13 februarie 2017

Femeia nu e proastă!

 
Femeia nu e proastă când îţi dă a doua şansă, e proastă abia atunci când ţi-o oferă pe a treia. Femeia nu e proastă când te iubeşte şi te lasă să-i joci sufletul în picioare, e proastă doar atunci când nu vrea să se ridice, să lupte, să te lase să fii imatur şi ignorant în contiuare, dar fără ea. Femeia nu e proastă pentru că e naivă, ea e naivă pentru că are suflet şi dacă a avea suflet înseamnă să fii prost, atunci îmi place aşa şi nu mai vreau să mă deştept vreodată. Femeia nu e proastă pentru că suferă după bărbatul pe care l-a iubit cu tot sufletul, cu toată încrederea, e proastă doar dacă nu se ambiţionează se meargă mai departe, să depăşească momentul, să se ierte şi să se pregătească pentru ceva mai bun.

Femeia nu e proastă aşa cum sunt mulţi, pentru că nu riscă să joace totul pe o singură carte, să pună iubirea toată într-un singur om, ea e proastă pentru că de multe ori joacă o carte atât de bună pe cei mai nepotriviţi oameni, pe aceia care-şi bat joc… Dar femeia e deşteaptă pentru că riscă… Riscă să fie rănită, aşa cum a mai fost rănită deja… Dar mai riscă să fie fericită, aşa cum poate n-a fost niciodată şi aşa cum poate va fi pentru totdeauna.

Femeia nu e proastă, dar e naivă şi credulă şi pune suflet în tot ce face, pune suflet pentru toţi, chiar şi pentru cei care ar merita cel mai puţin sau n-ar merita deloc. Femeia nu e proastă, e prea bună şi de asta e luată adesea de proastă, dar ştie undeva adânc în sufletul ei că în viaţă toate se plătesc, nu rămâne nimeni dator şi nu rămâne nimeni în pagubă, dar tace şi aşteaptă să vină acea zi când să le poată demonstra tuturor cât de deşteaptă e. Of… Nu! Femeia nu e proastă!

sursa:
http://damadetrefla.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...