miercuri, 22 februarie 2017

Femeia merită RESPECT! Punct.

 
Nu am scris până acum despre violenţa şi nedreptatea la adresa femeilor. Nu am scris pentru că nu interacţionasem direct cu astfel de cazuri… Până azi.
 
Şi voi începe aşa: Dragi femei, voi realizaţi cât sunteţi de importante?

Ştiţi voi că meritaţi respect şi că nimeni pe lumea asta nu are voie să vă atingă nici măcar cu o floare? Ştiţi voi că trebuie să fiţi preţuite, iubite şi apreciate? Ştiţi că meritaţi să vi se spună cuvinte frumoase, să fiţi îmbrăţişate şi să vi se spună că sunteţi frumoase? Ştiţi că lacrimile voastre nu trebuie să fie amare de durere şi că nopţile nu trebuie să stea sub semnul grijilor şi nesiguranţei?
 
Atunci când nu vă mai simţiţi iubite, apreciate, atunci când ceea ce vi se spune vă face să plângeţi şi nu să fiţi fericite, atunci când vă simţiţi mici, deşi nu sunteţi, atunci când nu mai sunteţi respectate, atunci când vi se reproşează totul fără să vi se recunoască meritele, atunci când vă simţiţi singure, deşi lângă voi este cineva, PLECAŢI! Şi nu vă mai întoarceţi!
Pentru simplul motiv că meritaţi ceva mai bun! Pentru că meritaţi tot ce-i frumos! Pentru că meritaţi iubire, sinceritate, respect, înţelegere şi siguranţă! Pentru că sufletul vostru nu trebuie murdărit de oameni care nu ştiu ce vor de la viaţă şi care nu au auzit în viaţa lor de respect!
 
Preţuiţi-vă! Iubiţi-vă! Priviţi-vă în oglindă şi spune-ţi-vă: merit respect!

Viaţa oferă fiecăruia ceea ce merită. Mai devreme sau mai târziu. Voi dovediţi că sunteţi puternice şi că puteţi şi singure. Că există suficientă forţă în interiorul vostru ca să puteţi răzbate. Dovediţi că de o femeie trebuie avută grijă, altfel o pierzi. Şi o pierzi pentru totdeauna. Dovediţi că se poate! Dovediţi că voi puteţi!
 
de Georgiana R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...