sâmbătă, 27 iunie 2015

Viața este frumoasă, simplă, minunată, nu ai cum să n-o adori, să nu dorești să ți-o apropii, să nu tânjești după „banalitatea” ei.


Sunt îndrăgostită. De viață. De frumos. De provocările zilnice. De fiecare oportunitate care-mi trezește pasiunea și încrederea. De fiecare prilej care îmi permite să demonstrez cât de puternică sunt. 

Ador mersul rapid al timpului. Viteza cu care străbate suflete, minți, kilometri întregi. Magia pe care o lasă în urma lui, parfumul amintirilor și al trecutului, amprenta fiecărei decizii luate de mine. Îi ador metodele, mângâierile, lecțiile dar și forța cu care ne împinge dincolo de limitele noastre. Îi iubesc fiecare trăsătură, fiecare impuls pe care mi-l dă, fiecare schimbare pe care chipul și sufletul meu le poartă, cosmetizarea pe care o face minții și gândurilor noastre, modul în care mă determină să conștientizez câte lucruri mi-au mai rămas de făcut, câte bucurii de trăit, câți oameni de iubit. 

Iubesc fiecare zi , fiindcă nici una nu este la fel, fiindcă fiecare zi este un dar prețios și deosebit, care trebuie privit ca atare. Cum nu pot întoarce această binecuvântare fac tot posibilul să mă bucur de acest minunat dar și să-mi arăt recunoștința în fiecare clipă. 

Sunt îndrăgostită de simplitate, de naturalețe, de fiecare loc sau om care mă ajută să mă schimb în bine.Viața este frumoasă, simplă, minunată, nu ai cum să n-o adori, să nu dorești să ți-o apropii, să nu tânjești după „banalitatea” ei. O iubesc și mă bucur că ea îmi întoarce iubirea. 

Așadar, sunt îndrăgostită de viață, pe viață. 

de anasstassya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...