marți, 2 iunie 2015

Când cineva te iubește…


Când cineva te iubește te vrea în fiecare moment al zilei. Nu există “nu am cum să ne vedem” și nici “nu am timp să te sun”.

Când cineva te iubește își face timp pentru tine.

Când cineva te iubește te așteaptă. Indiferent dacă e vorba despre o decizie pe care trebuie să o iei sau o distanță temporară. Iubirea este invers proporțională cu egoismul.

Când cineva te iubește încearcă să te înțeleagă, iar atunci când nu reușește doar așteaptă în tăcere să primească un răspuns. Iubirea este invers proporțională cu orgoliul și răutatea.

Când cineva te iubește te ajută, te sprijină și te ghidează. Un om care te iubește nu-ți va interzice niciodată un lucru pe care ți-l dorești cu adevărat. Iubirea nu înseamnă interzicere și îngrădire. Iubirea înseamnă libertate în doi.

Cineva care te iubește nu-ți va tăia niciodată aripile, ba dimpotrivă; cel care te iubește va zbura cu tine de mâna spre cele mai înalte culmi, iar dacă nu va ști să zboare te va aștepta acolo jos privindu-te cum te înalți spre cer și bucurându-se pentru tine. Iubirea este invers proporțională cu invidia. În iubirea reciprocă nu există teamă de a pierde.

Un om care te iubește nu te va trata niciodată de parcă îi aparții pentru totdeauna. Cine te iubește va lupta pentru tine, pentru a te recuceri, pentru a-ți da noi motive să zâmbești în fiecare zi.

În iubirea adevărată kilometri care despart un cuplu sunt doar un număr. Pentru că atunci când iubești și ești iubit, acasă nu mai este un loc, ci o persoană.

Când cineva te iubește nu se ceartă cu tine pe motive prostești. Cel care te iubește își recunoaște greșeala și vorbește cu tine chiar și după ce v-ați certat.

Când cineva te iubește îți explică ce îl nemulțumește la tine și te ajută să-ți îndrepți greșelile, nu dă cu piciorul relației dintre voi. Iubirea înseamnă să accepți persoana pe care o iubește pentru tot ceea ce reprezintă ea, nu pentru cum ai dori tu să devină.

Când iubești cu adevărat găsești mereu ceva nou în persoana iubită, nu trebuie să-i ceri să se schimbe.

de Andreea Chiuaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...